רונה ואתם-

Sheeesh

New member
רונה אנד מי

אז גם אני כמו מיץ פזי נחשפתי לרונה בחצי שנה פלוס האחרונה, כשראיתי אותה בטלוויזיה שרה את עיניים זרות, והיתי חייבת לברר מי זו הבחורה הזו, המילים של השיר כבשו אותי, נכנסתי ליוטיוב וראיתי כל וידאו שקשור אליה והתלהבתי יותר יותר... כמובן אחרי האזנה לשני האלבומים הגיע הזמן להופעה חיה. 27.4.07---> בBEAT בחיפה, הופעה אקוסטית עם ערן וייץ שניגן פשוט מדהים, כולי נרגשת לפני ואחרי ההופעה לא יכלתי לצאת מזה כל אותו ערב... 12.7.07---> באינדיקה בבנימינה עם הלהקה (לשם הגיוון
) ישבתי שורה ראשונה, אחרי שביקשתי בטלפון אם אפשר לשמור מקום בהתחלה, לא חשבתי שיקחו אותי כ"כ ברצינות...
אבל יפה מצידם! ואחרי ההופעה, אחרי התור הלא נגמר לשירותים, ניגשתי לרונה שהייתה כ"כ נגישה שזה היה כ"כ כיף ופשוט ואמרתי לה "סליחה, רונה?" והיא כזה "כן, היי " אמרתי לה שאני מודעת לזה שזה סיבוב הופעות לקדם את "עיניים זרות" אבל למה? למה? ? את לא עושה את השירים הישנים..? (או משהו כזה..) והיא אמרה שהיא חושבת על זה ואולי מתי שהוא היא כן תחזור אליהם בהופעות, אבל חוצמיזה הוסיפה שהיא לא יכולה לעשות הופעה עם 30 שירים.. אמרתי לה ברור שכן!! נשלם!!! והיא צחקה... וזהו בערך... מקווה להגיע לתפן שבוע הבא.. צריך להיות מעניין... ואז תיהיה לי עוד הופעה לרזומה. ועוד חפירה קטנה על השיר החדש.. אני חושבת שהוא מעולה מעולה מעולה.. העברתי אותי לפלא' ואני שומעת אותו כל פעם שבא לי ככה להתנתק.. הסיפור שהיא מספרת בשיר, והדימויים.. "זה כמו להאכיל דגים באקווריום אין לזה תמורה" איך היא חשבה על זה.. ובאמת יש לי דג באקווריום, ואני אחראית להאכיל אותו כל בוקר עכשיו כי ההורים בחו"ל ואני כזה מאכילה אותו וחושבת... רונה כ"כ צודקת!! ועכשיו אם תוכלו לעזור לי... יש שם איזו מילה בשורה של הבית הראשון "אבל כמו כאב___" המילה היא פנטום או שאני טועה? תודה, ולילה טוב

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי על השורה עם הדגים... וכתם הקפה שמתפשט בכל הבית.. שיר ממש טוב. ואכן המילה היא 'פנטום'. "תחושת פנטום – היא תחושה שרגל או זרוע או חלק מהם עדיין מחובר לגוף למרות שלמעשה הוא נקטע. לעיתים, המטופל יכול להרגיש תחושות כמו עקצוץ , גרד ונימול במקום של איבר הקטוע. תחושות אלו בדרך כלל פוחתות או נעלמות עם הזמן. כאב פנטום - כאב פנטום הוא כאב שמורגש לכאורה בגפה שנקטעה עקב גירוי של הגדם שמכיל עצבים שבעבר נשאו תחושות מחלק זה. חלק מהמטופלים מתלוננים על תחושות כמו: התכווצות חזקה, כאב לוחץ,דוקר או שורף בגפה החסרה. כאב פנטום יכול להופיע מיד לאחר הניתוח או 2-3 חודשים לאחריו. כמו כן, הוא יכול להופיע לתקופה קצרה למשך מספר שבועות בשנה , בזמן אינו מוגדר."

מיץ פזי

New member
תודה על ההסבר!

מאיפה....?
אני לא הבנתי את השורה עם הכתם קפה.. מה המילים שהיא שרה אחרי "אתה מתבוננן בכתם קפה על שולחן במטבח... משהו משהו זוחל על הקירות.." מה יש בין לבין? היא כאילו התבלבלה שם לשנייה אז היא קצת בלעה את המילים האלה ואני לא מצליחה להבין .. אני יודעת שבשילוב כוחות נצליח לגלות את השורה :) we did it once we'll do it again

משעמם לי!

וזה מה שהצלחתי לחלץ, אם יש תיקונים אז תקני אותי
השיר החדש- שתי צלחות לווין "אתה מתעורר הכרית לידך עדיין חמה כולנו יודעים שזה שקר היא הלכה לפני שנים אבל כמו כאב פאנטום הכרית לפעמים עוד חמה אתה מתרגל ישיבה במטבח ודברים אחרים שעושים אנשים בגילך אין לזה סיבה זה מעביר את הזמן ועובדה שעברו כבר שנים אתה מצלצל אליה כל יום באותה השעה זה כמו להאכיל דגים באקווריום אין לזה תמורה מה גם שהיא מזמן לא גרה כאן אז אני עונה כל יום באותה השעה לא הייתי רוצה לקלקל את השיגרה שלך נכון זה משונה אבל קרו כבר דברים משונים מאלה ויש בזה נחמה אתה ואני כמו שתי צלחות לווין בחלל השומם מחכות שיגיע סימן אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף אתה גוזר ושומר ידיעות מצחיקות בעיתון דברים שאפשר בלעדיהם אבל נעים יותר איתם הם ממלאים את הבית בשולי ובטפל אתה מתבונן בכתם קפה בשולחן במטבח פתאום מדבר וממלא את החדר זוחל על הקירות שולח זרועות ארוכות וחונק אותך לאט אז אתה מצלצל באיחור לא אופייני אנחנו שותקים ואז אתה מצטט לי שיר של אבידן עם כך ועם כך הכתם נשאר על הקיר אתה ואני כמו שתי צלחות לווין בחלל השומם מחכות שיגיע סימן אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף..."

bזוהר

New member
וואו איזה יופי!!!!

תודה שכתבת,כי לא הבנתי כמעט כלום מהמילים כששמעתי את השיר! אני רק זוכרת שהלחן כ"כ מרשים.. שיר מדהים.....

peach plum pear

New member
לה הודח רונה ופיץ'

03'-07' לה הודח 04'. חיינו חיי רוקנרול וארבעה שירים, מעולם לא דיברנו (חוץ מ.) כלכלנו את שונצינו ותעודת הותק הייתה ועודנה של (הייד) פארקים אחרים. לא שלנו, ברוך השם. שקענו בהרהורים פעוטות, היה מורכב. הו,לה הודח.

לה הודח

New member
מה אגיד ומה אומר?

מימנו לרונה קנייה של וילה בקיסריה, חודש חודש, שנים שנים. אבל נגמרו החודשים! ואין יותר שולחן-2-3 4 שנתפס ולא חזר! ואין עוד מי שיעמוד במרפסת בשעות לילה מאחורות. איפה תמונע, איפה? היום נגמרה לי הבטריה באמ פי 8406 באמצע הנסיעה והייתי עצובה!

califia

New member
באיזה קוד זה כתוב הפעם? רגע, הולכת לספריה

לקחת את הספר של סיימון סינג על ההצפנה ועוד משהו על האניגמה. החדר? עלמא? הייד פארק. עזבתי את הייד פארק אחרי שהעיפו אותי מפורום תמיכה לחרדה חברתית בגלל שקראתי לעצמי מאדאם דם. חבל. שוב החמצתי. 4 שירים. טל גורדון. לא, לא יצאתי מהבית בשנים האלה. ג'ודיייייי הצילו תעזרי ליייי ( הערה, קריאת המצוקה הזאת לא מיועדת לג'ודי ניר מוזס שלום. לא נפלתי לסמים. אל דאגה )

למעלה