רונה וברי בשיר משותף

misheani

New member
השילוב נשמע מעולה בתיאוריה, אבל...

מהאזנה ראשונה (במקרה תפסתי את זה ברדיו הרגע) זה פשוט משעמם. לא מכירה את השיר המקורי כך שקשה לי לקבוע אם זה העיבוד או הלחן, אבל משהו בזה כבד, חד-גוני ופשוט לא עובד. וחבל, כי השניים האלה יכלו להפיק מעצמם משהו הרבה יותר מרגש.

groishir

New member
נמממפ..

לא מלהיב.. השיר עצמו לא משהו קיצר לא אהבתי :)

דידושקע

New member
אכזבה

לצערי זה באמת משעמם, ואולי אפילו קצת מרדים. הלחן די מונוטוני ולא מעניין כשלעצמו, ככה ש... איך נאמר? רונה וברי לא ממש התחילו ברגל ימין, והלחן ממש דורש עיבוד עשיר. למרות שהשילוב בין הקולות של שניהם מקסים אותי בכל פעם מחדש. הצרידות של ברי עם הקול הצלול והעמוק של רונה.. אבל יכלו יותר מזה, אין ספק.

ROTEM30035

New member
וול... זו לא הפקה שלהם

אז אפשר לסלוח. כאומן אורח... נו, אתה רק נותן את הסמכתך וקולך, לא? אבל אני מסכימה, התוצאה לא מהממת. ושיתוף פעולה כזה... וואו, כמה פוטנציאל... גרררר

../images/Emo207.gif סתם קטע מגניב

הייתה אצלנו בעבודה היום מנהלת של סניף אחר, פתאום מצלצל לה הטלפון... בדרך הביתה, גירסאת רונה! זה כזה אדיר לשמוע רונה מתנגנת מפלאפונים של אחרים D:

ROTEM30035

New member
אז רגע רגע, גם אני

חליבת לילה, הרדיו מנגן שירים מטופשים עוד פרה ועוד אחת ולעזאזל לא ישנתי כבר ימים שעה לסיום - ופתאום (!) בדרך הביתה ברור שרונה שניות של אקסטזה

יו, זה כמו רדיו קול הכנרת

כ"כ הרבה בקרים שנפתחו עם רונה, ושילה
ולא תגידו שירים סטנדרטיים פעם שמו אפילו את הקאבר של רונה לGet Gone, שזה גם רונה, וגם פיונה, ומלא אושר עילאי.

למעלה