רונה, זאפה. 10.6

0mroosh

New member
רונה, זאפה. 10.6 ../images/Emo7.gif

10.6 יום שבת, רונה במופע מיוחד עם "לנשום בספירה לאחור" ושירים חדשים בפורמט אקוסטי יחודי,אמן אורח: עדי רנרט בפסנתר, אסור להחמיץ!!! מועדון גולדסטאר זאפה, ראול ולנברג 24,רמת החייל . להז' כרטיסים 03-6499550. פתיחת דלתות 21:00, תחילת מופע 22:30 __ למי שלא היה בפסטיבל הפסנתר, אני חושב שזו ההזדמנות לשמוע כמה מעיבודי הפסנתר. הופעה אקוסטית? לאן נעלם ההרכב מאז מרץ?

יש אלוהים!!!!../images/Emo9.gif

(סתם צחקתי, לא באמת..) עומר אכזבת אותי קשה שאתה לא בא.. באמת.

yoavshovav

New member
נועה סופסוף מצאתי אותך

סתם ככה חיפשתי פה. בואנה כמה דברים למדתי עלייך מהשאלון למטה.

0mroosh

New member
אתה בעלה שעבר לחיות בחבש

ונטש אותה עם 17 ילדים וכעת שב לדרוש את אהבת אשתו המקסימה? אבקש ברגע זה, אם אתה מתכוון לגרור שורת הודעות לא נעימות, זה יפסק ברגע זה (ואם לא, אפסיק זאת
).

noa08128

New member
יואב.

שמע , כבר דיברנו על זה. זה לא יפה לחטט. אתה יכול לרשאול אותי כל שתרצה. :) כנראה שעניתי על מבוקשך בנושא הדברים הלא חוקיים. יום נעים. הפסקנה את החיטוטין. נועה. ויואב,יואב בשכבת השבעיות במכבי צעיר מסניף כפר שמואל- יואב מתיימר להיות ידידי. נכון לעכשיו.

yoavshovav

New member
אה סליחה,

אם כל הכבוד היית מאוד נחמדה אלי באי סי קיו אז תהיי גם פה! את מחויבת להיות נחמדה אלי, כולה נכנסתי לפורום כי זו מדינה חופשית לא חיטטתי בכלום. אפילו באף אני לא אחטט בשבילך. נועה עכשיו תספרי להם שאנחנו חברים טובים.

noa08128

New member
ממ

כן. אבל זה נורא עצבן אותי. ואנחנו ידידים טובים. אם כי לפעמים אתה הזוי במקצת. בסדר שולם. סולחת. ליל קסום.

bזוהר

New member
יו איזה מסכן..נועה זה לא יפה

בטח נעלבת... אני חושבת שאתה ממש חמוד!

yoavshovav

New member
מה מעצבן מה?

אז נכנסתי להודעה שלך! יאלללללללהההה אסור לי? לי יש ת'דיסק של זאתי לפנייך. סתם, אני ונועה בקשר סימביוטי ממש. נכון נועה? זוכרת את המברשת שיניים הדיגיטלית? כל פעם שאת מתעצבנת תזכרי בשורות של השיר אה וו נוס: "חביבי ערב, בוסו בוסו בוס, זעלאן איזעל, איזעל נוסי נוס" אגב, מישהו פה שומע נאנסי עג'רם?

yoavshovav

New member
אצלי זה ההפך

אני הכרתי למנקה את נאנסי. ואני מתעקש לקרוא לה נאנסי עג'רם כי זה התעתיק של השם שלה בערבית. نانسي عجرم

noa08128

New member
נאסני ../images/Emo99.gif

אגב יואב יקירי, מה שלום העין? רק שתדעו שגם יואב מכיר את הרונה

bזוהר

New member
שי

תגידי בקשה לדניאל שתיכנס לבלוג שלה דחוףדחוףדחוף

למעלה