רונה יקרה

רחלילי

New member
רונה יקרה../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

החלטתי לפתוח לך שרשור חדש ושמח עם דברים חמודים. כתבתי לך למטה בשרשור על האמא שלו... דיעה שאמורה להיות אובייקטיבית. והצטערתי במידה מסויימת שכתבתי. כי זה לא עינייני ולא הייתי צריכה לכתוב מה שכתבתי. אז אני מנסה לשנות את האווירה סביב זה וקחי מלא הטנא דברים חמודים:
ממני, ומצטרפים "נאדיה"
ו"סבסטיאן"
רחלי.

rona25

New member
בננות אתן מקסימות ../images/Emo13.gif

ואני לא מכירה אתכן ב"חיים האמיתיים" אבל זה כ"כ מרגש אותי... אתן מעודדות אותי כמו חברות טובות אמיתיות... אני יושבת עכשיו כמו מפגרת מול המחשב בעבודה עם דמעות בעיניים ואף אחד סביבי לא מבין מה עובר עלי...

rona25

New member
אני דוחה את הקץ ולא ברור לי למה

אולי בגלל שאז יתחילו הניג´וסים וההערות המעצבנות וליטופי הבטן (אני שונאת את זה!!!) נו טוף, אני אחשוב על זה בסופ"ש.......

fila

New member
רונה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אני מצטערת לשמוע שכך היה, ואני מקווה שתצליחי להתגבר על תחושת העלבון, אני מבטיחה לך שעוד מעט זה יראה כדבר שולי ביותר, אני מאמינה בהחלט שאם זו הגישה של חמותך אז זאת בעיה שלה, אני חושבת שמאוד עצוב להיות בן אדם כ"כ מריר וכועס ולא לדעת לפרגן ולהחצין רגשות יפים....ואם היא כזאת אז חבל לה, את תמשיכי עם האושר שלך בחיי הזוגיות ועוד מעט עם משפחה קטנה משלך...... שיהיה לך רק טוב

למעלה