רונה כבר שם

נו מה הקטע

צריך להירשם בשביל לראות את זה

אין שם מה לראות... פשוט שרונה רשומה בפייסבוק.

אבל זה לא דורש יותר מדי מאמץ להרשם, אם תהית.

califia

New member
אני מודאגת מגניבת זהות ושאר פשעים.

ומאקסיות נקמניות, בעלים סדיסטים, טרנסים משועממים ותאבי כסף לניתוח טופ, אין לי כסף, רדו ממני, ומחבלים שרוצים לחטוף אותי כמו את הנער ההוא שבחורה פיתתה לשטחים ושחטו אותו.האם אני נואשת כמו נער בן 14?ופתיה? אני מפחדת. אז אני אמחוק את הפרופיל שלי או לפחות אשים תמונה מטושטשת ובלי פרטים אישיים. צריכה לקרוא יותר על בטיחות ופרטיות באינטרנט.

bזוהר

New member
זה מצחיק

יש אפשרות לכתוב לעצמך סטטוס וכולם כותבים כזה "sleep/eat/at home" ורונה כותבת שהיא בחיפוש אחר פנינים או מבקשת רשות להתקדם

מיץ פזי

New member
זה די משעשע

כנראה שהיא התלהבה מהקטע.. וזה שהיא שם, אז אתן מדברות איתה או משהו? איך זה עובד מה היא שמה בדף שלה?

bזוהר

New member
זה ממש שונה

ממיספייס,זה יותר בקטע של משחקים ושאלונים ומתנות שאפשר לשלוח לחברים וכאלה

califia

New member
ואני בשייפ בילדינג.דיווינג פור פרלז.וקוראת שז

ןאת הביוגרפיה של היטלר. בכוה ומתאמצת, מתאמצת ובוכה. ומבזבזת את כל תיבת הצעצועים עם הציטוטים והאסוציאציות שלי כדי שלא אשוב להטרידכם במהרה. אני כבר לא מאוהבת כמו פעם. מה שאומר שההשראה שלי כמעט אזלה. המוח הותש. עדיך כבר שאני אעבור לעשות מדיטציה טרנצס', כל הבאמצע לא שווה. חבל, יכולתי לכתוב שירה וסיפורת או שירים או לבנות תיק עבודות למדרשה 6או מנשר בזמן הזה. חבל. מקווה שהאוטובוס מחר לא יחליק בגשם ושמילים אלו לא יהיו שירת הברבור שלי. אדיו. אני מפחדת מברקים. מבקשת רשות להתקדם.

מיץ פזי

New member
אני לא מבינה

מה הטעם בזה שהיא שם אם אני לא יכולה לראות את הדף שלה בכלל..? (נרשמתי כבר..)

bזוהר

New member
את צריכה להוסיף אותה לחברים שלך

ואז תוכלי לראות את הדף שלה. אצל רוב האנשים בפייסבוק אפשר להיכנס לדף שלהם רק אם אתם חברים

למעלה