רונה מבצעת שיר של רחל חלפי - אי

danniboi

New member
רונה מבצעת שיר של רחל חלפי - אי

מתוך ערב שהיה בשנה שעברה במרכז 'ענב' בת"א. שיר יפהפה של משוררת נהדרת. מאוחר יותר אעלה עוד שיר מתוך אותו ערב. להורדת השיר דניאל

misheani

New member
איזה יופי.

מקסים. לחן של רונה, נכון (שומעים)? איך לא שמענו קודם? איזו הקלטה מעולה. מעניין שבביקורת שזוהר שמה, הוא קורא לרונה "אי של איפוק". חח.

bזוהר

New member
אה חח שמתם לב

היא כתבה שחברה שלה ארגנטינאית,והיא ביצעה נראה לי יותר מפעם אחת בהופעות את בסמה מוצ'ו:)

DeepThoughts

New member
היחצ"נים שלה עובדים ללא הפסקה, אה.?

ואני לא כ"כ באוחה שזה לטובה

DeepThoughts

New member
קום איל פו, נענע, גיא פינס

ועכשיו קוסמופוליטן? לא מסתדר לי

misheani

New member
וואו

אילו מלים... מצד אחד, כל כך לא מתאימות לרונה, כל הנועזות הזו... מצד שני, זה שיר לגמרי בסגנון גלויה, tips ו- papercut - שיר שמספר סיפור. איזה כיף, שני השירים החדשים האלה של רונה! איפה זה היה עד עכשיו...

bזוהר

New member
וואי תודה

איזה יפה זה.. וממש כיף לשמוע את רונה שרה לגבר! לא מהומופוביה או משהו חח,סתם כי זה נדיר כזה וכל השירים שלה מופנים לנקבה :)

SheIIy

New member
תודה רבה

ההתחלה של השיר 'אי', מזכירות בטירוף את ההתחלה של 'נס'. נכון?

miss jazz

New member
כן זה בדיוק מה שאני חשבתי

כששמעתי את השיר לראשונה
אגב נס הוא אחד השירים האהובים עלי בדיסק.

punky brewster

New member
אם כבר דיברתן על נס אני לא מבינה

קודם קרן פלס מוציאה שיר בשם מבול, אח"כ אמיר פיי גוטמן מוציא שיר בשם נס ועכשיו חן קליין עם אגם קפוא כל זה צירוף מקרים (אני לא מאמינה בצירופי מקרים אבל נגיד) או שיש לרונה מעריצים סמויים? אני תוהה מי הבא שיצא ועם איזה שיר...דוד דאור עם עיניים זרות? נחכה ונראה

נכון!!

גם לי זה נורא הזכיר את נס.. שגם בעיני אחד הטובים בדיסק.... תגידו היא הלחינה את שני השירים שהעלו כאן?

למעלה