רונה מופיעה בפריז

bזוהר

New member
יואו!

בדיוק לפני כמה זמן דיברתי עם כמה חבר'ה שנסעו פעם לסיבוב הופעות של משינה בחו"ל ממש שילמו טיסות והכל..גרופים רציינים..ואמרתי להם שנתנו לי השראה, ואם רונה אי פעם תופיע בחו"ל אני אטוס אחריה..אבל לא שיר אחד, סיבוב הופעות כזה... נעשה משלחת מהפורום, זה יהיה מזה כיף :) חח למרות שהיא בטח תתבאס, פתאום תראה אותנו כזה בחו"ל כשהיא צוברת קהל חדש..חחח בכל מקרה שיהיה בהצלחה, איזה מגניב :) היא גם בטח אוהבת את פריז(בגלל השיר)

SheIIy

New member
תתבאס, למה?

אני חושבת שהיא ממש תתרגש לראות גרופים שטסו עד לפריז בשבילה.

bזוהר

New member
כן ברור..

סתם כזה היא טסה לסיבוב הופעות בחו"ל ופתאום היא רואה קהל מישראל.. ברור שזה אחד הדברים המרגשים שקהל מישראל טס בשבילה לחו"ל.. אבל כאילו.. לא יודעת נגיד היא רוצה דווקא להתנתק מהקהל הזה בסיבוב הופעות הזה ופתאום היא רואה אותו...לא משנה, אמרתי את זה חצי בצחוק

bleeding guitar

New member
אני לא גרופית ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

האמת שחשבתי עלייך ועל ההבטחה שלך שקראתי את הכתבה הזאת... תגידי יש מצב שאת באה מחר ליום האישה באוניברסיטה? יש סיכוי שאני שם! סוף סוף אראה את רונה שרה.

bזוהר

New member
חח לא חשבתי שאת קוראת כאן

אני צריכה להיזהר בריכולים שלי על גבי הפורום.. אבל להגיד שאת לא גרופית זה קצת מצחיק לא? תהיי גאה בזה וזהו:)ואיזה קטע שחשבת עליי כשקראת את זה!!וכן אני אהיה מחר באוניברסיטה..מקווה לראות אותך:)

bleeding guitar

New member
קוראת לעיתים רחוקות ../images/Emo168.gif

אז רכלי כאוות נפשך
האמת נכנסתי לראות אם רשמת משהו על מחר ואם את באה, אם אני אבוא (צריכה לבדוק את זמינות הכרטיסי חינם) אני אגיד לך. וגרופית זאת מילה נורא רחבה אז אני לא מאמצת אותה בחיבה, מילא.

מיץ פזי

New member
זוהר! יהיה לך כזה כיף מחר!

תהני המון! בלי קשר לרונה זה אמור להיות אירוע מדהים אז אני מקווה שתהני הכי בעולם :) ותספרי אח"כ איך היה! הלוואי ויכולתי לבוא גם..

bזוהר

New member
חח את מתלהבת הרבה יותר ממני :)

תודה רבה, וברור שאספר איך היה!

למעלה