רונה עם עומר קליין בשישי במרתף 10

רונה עם עומר קליין בשישי במרתף 10

שלום חברות* אני אחסוך לכן את דבר המפרסם היות ואתן בקיאות בחומר לפחות כמוני
רותם פנתה אלי מבעוד מועד וביקשה שאנסה לצ'פר אתכן בכרטיסים. כרגיל, אנחנו מקיימים הגרלה משלנו ומס' כרטיסי החינם שאנחנו מוציאים, מוגבל, מן הסתם. הפתרון שחשבתי עליו הוא פתיחת ערוץ הגרלה נוסף ונפרד לכן. (כי חיי סוגים בשושנים ויש לי כל כך הרבה זמן פנוי). לפיכך, אם אתן מעוניינות להשתתף בהגרלה, ציינו פרט לשם המלא, גם את העובדה שאתן מפורום רונה קינן. בהגרלה נגריל מס' כרטיסים מתוך הרשימה הכללית ועוד אחד או שניים רק מבין חברות הפורום. זה טיפה מאולץ אבל מבטיח לפחות זכיה אחת ומגדיל את סיכויי השאר לזכות היות ותשתתפו בשתי ההגרלות. כל הפרטים וההנחיות כאן * ההודעה נכתבה בלשון נקבה אך מיועדת גם לזכרים שבינינו
שיהיה לכן אחלה שבוע. מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

אגב, יום לפני תופיע שילה פרבר במרתף

יום ה', 29.7, 22:00, כניסה: 45/50 ₪ -------------------------------------------- שילה פרבר - "פרח קיר" מופע פותח: אדם בן אמיתי שילה פֶרבר, מהיוצרות המעניינות, המגוונות והמרגשות שצומחות בסצנת המוסיקה הישראלית, הוציאה לאחרונה את אלבומה השלישי - "פרח קיר" - עליו עבדה עם מיטב המוסיקאים בארץ. דניאל סלומון, שהפיק את אלבומה השני "מתוק שחור", הפיק את רוב האלבום החדש ביחד עם ליליאן שוץ, ואליו הצטרפו יוני בלוך ומשה לוי שתרמו לאלבום עיבוד לשיר. לאחר חודשים של הופעות עם להקה מלאה בהופעה הקרובה חוזרת שילה למופע אינטימי כשלצידה מאיה בלזיצמן על הצ'לו. ביחד הן מבצעות מרפרטואר השירים משלושת אלבומיה של שילה כשהחיבור המיוחד בן השתיים מצליח לגעת ולהרטיט לבבות עם ביצועים מרגשים. אדם בן אמיתי הוא אחד מהכישרונות הצעירים העולים שבקיץ האחרון זכה להכרה רחבה בזכות שירו "את לא יודעת" שביצע במשותף עם אביגייל רוז וזכה להצלחה מסחררת בתחנות הרדיו השונות. לאחרונה הוציא את השיר "12 סיבות" שנוגן גם הוא ללא הפסקה. www.myspace.com/sheilaferber www.myspace.com/adambenamitay מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

תגיד, למה תמיד יש רונה קינן

בדיוק כשיש לי מבחנים שאני לא יכולה לזרוק בהם? (אולי, אולי, אולי נצליח להצפין לחיפה, אולי. נראה)

גוזלה

New member
תמר אמרה לי על שילה

עוד לא סגורה על זה... כי יש כמה דברים באותו הערב, מסתבר.... אבל לפי תמר, יש מצב שנקבע ללפני או לאחרי או משהו....

גוזלה

New member
אה-הא :]

למרות שאם את בבית, אולי עדיף לך ללכת ללבונטין או לרחובות.... זה קרוב לך יותר... למרות שכמובן שאשמח לראות אותך בשישי!! :] התבואי?

הדר 0

New member
וואו החלטה קשה

תכננתי לעשות טיולון לחיפה בסופ"ש אני עדיין לא סגורה על העניין כי יש לי עבודה באיזשהו שלב... אודיע לך אם אני באה, אני גם אשמח מאוד לראותך :)

ROTEM30035

New member
אין כמוך ../images/Emo45.gif

יא-אללה, איך שדברים קורים פה גם כשאני נעלמת. ימי הולדת, חלוקות כרטיסים, מ-א-מ-ם. האאאאא... שמישהו יהיה בכל ההופעות האלה בשבילי! <רותם, קבורה בעבודה |סמיילימסכן|>

ההגרלה התקיימה ויש זוכה מהפורום. ברכות!

הודעה נשלחה לזוכה. כל השאר יוכלו לרכוש כרטיסים כרגיל החל מ-21:30 בקופת המרתף. להתראות. א.

בסוף היינו

וחזרנו רק עכשיו לבית הדרום-מרכזי שלנו. מחר סיכום. מי עוד הייתה/היה/היו?

למעלה