רונה קינן'ס הופעה - 3.11

tipeshet

New member
רונה קינן'ס הופעה - 3.11

אף אחד לא כתב כלום, וזה לא מגיע להופעה כזאת.
אז ככה, זו ההופעה הראשונה של רונה קינן שנכחתי בה, לכן אמתן התרגשות-יתר. ההופעה הייתה נהדרת, קשה למצוא אמנים שנשמעים כל כך טוב בהופעה חיה, ורונה אחת מהם. יש לה קול מדהים שלא נחסך מאיתנו לשניה בהופעה. [על אף שהייתי שמחה לראות אותה תופסת את המקרופון ומתפערת בקולה.] את הפלייליסט לא לקחתי [כי הייתי עסוקה בלחכות לרונה עם אופיר לארבעה ראיונות בהם השתתפה], אבל רוב השירים היו מהדיסק החדש. השירים מ'לנשום בספירה לאחור' שהיא הכניסה [למיטב זכרוני, והוא לא במיטבו אף פעם] היו - גלויה, לחיות נכון, מיהו המיילל ברוח ומבול. כל השאר היו ביצועים מהדיסק החדש מעבר לאיזה שני קאברים [שניים?]. אחרי ההופעה רונה ביקשה שנשאר לשבת עוד חמש דקות כדי לראות את הקליפ לסינגל החדש של 'עיניים זרות' [שיצא עוד יומיים, לדבריה]. אם תשאלו אותי, הקליפ נתן לי זווית ראיה אחרת, מוגדרת, לשיר. הקליפ עשוי טוב, ואפילו גרם לדמעה חנוקה לרעוד, כן, הוא היה מרגש, אבל סרבתי בתוקף שישנה לי את נקודת המבט בנוגע לשיר. אופיר ואני החלפנו איזו מילה או שתיים עם רונה, היא צנועה ומקסימה. נעים להיות בחברתה. לאחר מכן - אופיר הקריבה 25-30 דק' מחייה כדי לחכות איתי. תודה.
אני מצרפת תמונות מההופעה, לא הרבה, כי נהנתי מההופעה יותר מאשר צילמתי, ומעט של שאר הנגנים, כמעט ואין, כי תנאי התאורה והמיקום פשוט לא איפשרו לי להגיע אליהם.

The PeaceKeeper

New member
רציתי אבל..

לא ידעתי האמת מה לכתוב אני גרוע בלכתוב ביקורות... ניראה לי... ואני פספסתי את שני השירים הראשונים... אבל התאהבתי בעיניים זרות ואהבתי את בקבוק... (ממה ששמעתי)
אז יאללה לרוץ לקנות... ויש לי את מבול מההופעה באיכות מאד ירודה אם מישהו רוצה!

yaareit

New member
ההופעה הייתה מדהימה!

הנגנים היו מעולים וכלי הנגינה המיוחדים הוסיפו המון אבל מה אפשר כבר להוסיף? היא פשוט מעולה :) אני כבר מחכה לדיסק! :) אני מוסיפה 2 תמונות שיצאו לי סבירות. ישבתי במקום לא משו ולא כלכך הצלחתי לצלם משם

bזוהר

New member
הפלייליסט

תשעת השירים שיהיו בדיסק, 4 שירים מלנשום בספירה לאחור ושני קאברים אגם קפוא-מהדיסק החדש. נס-מהדיסק החדש. במערכת הדם-מהדיסק החדש. מיהו המיילל ברוח לולי-מהדיסק החדש. עוד ניפגש-קאבר. עיניים זרות-מהדיסק החדש. prison-מהדיסק החדש. הפעם האחרונה-מהדיסק החדש. anyone-קאבר. גלויה לחיות נכון-מהדיסק החדש. מים זוהרים-מהדיסק החדש. מבול בוקר חדש (חלק מהשמות פשוט כתובים ככה בפלייליסט אבל לא בטוח שזה באמת יהיה השם שלהם בדיסק) בנוסף, היא אמרה שמחר יוצא סינגל ראשון, (כנראה עיניים זרות) בסוף ההופעה הקרינו קליפ לעיניים זרות והיא אמרה שגם הקליפ ייצא בקרוב היו צלמים מערוץ המוסיקה 24 וגם נכנסו לראיין אותה אז כנראה זה יופיע בתוכנית של הערוץ- מיי מיוזיק מגזין (יום חמישי). וכל הנגנים חוץ מערן וייץ חדשים. יש כנר שניגן בשירים הראשונים ואחר כך ירד, בסיסט ומתופף חדשים, ועדי רנרט שיש לו פינה מגניבה כזאת מאחורי פסנתר והוא מנגן שם על עוד מיני כלים... היה ממש כיף עומרי (The PeaceKeeper) , ממש ממש תודה על הטרמפ'

0mroosh

New member
שקט כלב לא נובח ברחוב. ../images/Emo108.gif

בהחלט היה שווה לחכות (ולעלות על קו 20 האורך כגלות שלמה). לאחר שאנוכי ודר בהינו ביהודית רביץ ובבתה(אני מניח..) ודמיינו איך גב' רביץ מרדימה אותנו, הזאפה החשיך טיפין ודון קורלירונה עלתה. לפתע ניתן להרגיש מה היה חסר, למה התגעגעתי. האלבום הקרב נשמע די מבטיח ורק המחשבה על סיבוב הופעות יציב יותר, באיזורים הגיוניים לדרומיים חביבים, עושה נעים. אני חייב את ההופעה הזו לקאברים המקסימים, ובמיוחד לAnyone who had a heart (http://lyricsplayground.com/alpha/songs/a/anyonewhohadaheart.shtml ) אשר הרטיט לי את צוואר הרחם ועִנג, בהחלט. עוד כמה נקודות לסיום: -יכלו לחלק שוקו עם היין בחוץ, לטובת הטף. -"בוקר חדש" נכנס לאלבום. אין מאושר ממני. -הופתענו לגלות כי בפלייליסט מצוי שיר בשם "בקבוק". כמובן שציפינו ל"ספירת הבקבוק" הנוראי אך משעשע ומסתבר כי השיר חדש לגמרי. -חורף זה בכי רע. לפחות יש אלבומים שמתנגנים נהדר אך ורק כשאפור וסגרירי. -הקליפ ל"עיניים זרות" מוזר במיוחד. הדמות מעניינת, מבחינה נרטיבית הוא די בנאלי. -רוב תודות לעומרי על הטרמפ. מי יתן וילדיך יזכו לשמוע את האלבום ה14 במספר של ר. קינן. -כוחות הטבע לא מסמפטים את רבין. שבתי לאחר סופ"ש חביב במיוחד, עם 19 ליטר מים בחולצתי, מפשעתי ונעלי וריאות דלקתיות. -מעתה יש לרונה קלידים בהופעה, זה נהדר! :) -אקווה ש"מי מפחד מהזריחה" לא יוזנח לטובת שירים חדשים. -אכילת כמות גדולה של רביולי, יוצרת קיבה רגיזה. -תמיד נהדר לראות את כולכם. זוהר, פעם הבאה את הולכת ברגל
. שבוע נפלא.
[יותר מדי נקודות לסיום, עמכם הסליחה].

The PeaceKeeper

New member
פסיקים על הנקודות לסיום.

,כ"כ מאוחר אתה מאחל לי להתחתן?! ,אני חושב שהדמות מאד מתאימה לקליפ אבל לצערי היא משקפת יותר מידי את השיר... היו יכולים לעשות משהו קצת אחר... אבל אהבתי את הקליפ... ,זה השיר האהוב עליך באלבום הראשון?!

למעלה