רונה קינן בזאפה 4/6/10

michelle1231

New member
רונה קינן בזאפה 4/6/10

הייתה הופעה טובה, מאוד נהנתי. האמת שקצת חששתי מזה שההופעה היא הופעת צהריים אבל זה הרגיש טוב והסתובבתי כל היום עם חיוך על הפנים. טוב אז פרטים טכניים - -הייתה הופעה יחסית ארוכה מ-3 וחצי עד 5 וחצי(שעברה כמו 10 דקות), בערך 20 שירים ובהדרן היה את "קסיוס", "סיטואציה"(עם עדי רנרט) ו"מבול" -היא שרה את "ילדתי שלי" של מאיר אריאל!!!!! מאוד אהבתי ואמרתי לה גם אחרי ההופעה שיהיה מגניב אם היא תשיר עוד מאיר אריאל -היה עיבוד מאוד מעניין ומרענן ל"גלויה", רונה שרה את זה כראפ -ביצוע חזק ל"במערכת הדם". ההתחברות, ההבעות פנים, פשוט וואו -היא הייתה לבושה מגניב -קצת הייתה חסרה לי השירה של הקהל, אולי בגלל שאני וחברים שלי היינו הכי צעירים(16) בקהל די מבוגר, בכל זאת שרנו אבל כנראה שזה לא היה מספיק :) -בגלל שפספסתי את האוטובוס האחרון חזרתי הביתה ברגל >< סתם זה היה שווה את זה יש למישהו צילומים במקרה?

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif

שיט זה תמיד קורה לי כשאני מגיבה על הופעות!!! לחצתי על משהו וזה מחק לי הכל..... אני רק אומר שבמערכת הדם היא תמיד מבצעת ככה, וזה היה חזק כרגיל. ילדתי שלי היה מקסים! בגלויה היה לה זיופון ב"איך היא לא רואהההה"
אבל זה היה חמוד והיא ניסתה להצדיק את עצמה כשהיא אמרה שאם להראל סקעת זה קרה באירוויזיון אז גם לה מותר.... אהבתי את ההסבר שהיא נתנה כהקדמה לימים זהומים מי הוא המילל ברוח היה ממש טוב בעיני.... (זה שיר בכי **זה שיר דחי ששרים כולם**.) וניראה לי שבשישי בצהריים כל הזקנים של העולם מתעוררים לחיים וכל הילדים/נוער/צעירים עוצרים מלחיות לכמה שעות... (חוץ מהחזקים באמת!) וגם אני שרתי!! (לפעמים...)
ויהוא הסתובב לפני ההופעה בקהל להגיד שלום לחברים (ולחפש את רעות כמובן), ואני עדיין חיה!

אכן הופעה נהדרת....

והיא לא הייתה לבושה מגניב
היא נראתה הרבה יותר טוב אחרי ההופעה, כשהיא הסירה את החולצה המנצנצת ונשארה עם חולצה שחורה, ממ, נורמלית

ROTEM30035

New member
לשיר יותר מאיר אריאל זה חיובי

אני חושבת שהיינו לידך כשאמרת את זה. במערכת הדם הפך להיות שיר הדגל בכל הופעה. היא עלתה על הביצוע הנכון, והוא אף פעם לא מאכזב. העיבוד לגלויה באמת מגניב =] היא הפסיקה לשיר את 10 שניות בהופעה, וזה למשל... היה חסר לי באמת. אבל הנקודה האמיתית היא - היא לא הייתה לבושה מגניב בכלל. תחזור הרונה, הטי-שירט והגופיות! היא לא שמעה שרטרו זה באופנה? ואם כבר צילומים באמת, הדר הדר! תראי כבר לכולם את התמונה של יהוא! לא יפה לשמור לעצמך.

michelle1231

New member
../images/Emo98.gif

אה אז אתן הייתן הבחורות שהצטלמו איתה
ובקשר לבגדים!! שזו באמת סוגיה מעניינת, הם הלמו אותה ואת הגיל שלה. בואו נודה בזה(עם כל הצער שבדבר!!) רונה כבר לא בת 17. אבל היה כיף וזה מה שחשובבבב

hadarinke

New member
הרסתי לעצמי את המחשב ../images/Emo16.gif

אני אעלה את זה תוך יום יומיים כשהוא יחזור מתיקון

למעלה