רונה קינן וחיים כהן !

יעל 144

New member
רונה קינן וחיים כהן !

איזה כיף , חיים כהן הוא ה- שף !! ורונה קינן היא ה- זמרת !!! ושניהם ביחד זה שילוב משמיים .. [: היום ב- 7 וחצי , ערוץ אחד ! תהנו .

בדיוק באתי לרשום על זה הודעה.

איזה חמודה היא

DeepThoughts

New member
זה צולם ממש מזמן נראה לי

ובחיים אני לא אבשל ככה אבל נראה נחמד

איזה נחמד יאמממ

איזה יופי של תוכנית שתי אהבות שלי נפגשות אוכל רונה(וחיים) רונה נראת ממש מחוייכת שם אוכל עושה לה מצב רוח טוב נראה לי התוכנית צולמה בחורף ורונה נראית ממש נחמד בחורף נראה לי שאני אכין מתי שהוא את הדבר הריאשון שהם הכינו זה נראה טעים לכל מי שלא צפה בתוכנית הקלטתי ואני יעלה בקרוב לרשת לילה טוב עתליה

ארטישוק, דגים ../images/Emo5.gif

גם לי נראה שזה צולם מזמן, גם אם אני זוכרת נכון היא אמרה פעם באיזה ראיון שהיא ממש רוצה להתארח בתוכנית אוכל, וזה סוף סוף קרה או משהו כזה..
אבל.. רונה עדיין נראת במיטבה :) ויש את זה באתר של התוכנית אבל מחולק לחלקים http://pilpel.iba.org.il/

SheIIy

New member
תודה עתליה ../images/Emo13.gif

ו..יש רק שלושה חלקים? הם לא הכינו איזה קינוח?

SheIIy

New member
זהו... עכשיו סיימתי לראות

את החלק הרביעי מהאתר של התוכנית.

DeepThoughts

New member
כל החלקים ביוטיוב וגם מהתוכנית עם נועם

אל תקשו על עצמכם יותר מדי YOutube.com/Athalia1984

מיץ פזי

New member
תודה רבה!

משום מה הוידאו לא הקליט לי את התכנית עם נעם רותם, אז ממש תודה על השירים משם! עדיין לא אהבתי את איך שהוא שר את מבול. יותר אהבתי איך שהם שרו את השיר שלו דווקא.. ואת התכנית עם חיים כהן ראיתי, אבל תמיד כיף לראות שוב! הם באמת היו ממש חמודים שניהם! הוא כל הזמן מחוייכת, באמת נראה שאוכל עושה לה טוב! במיוחד אוכל כזה.. :) התכנית באמת צולמה מזמן כנראה.. רונה אמרה שהיא עומדת להתארח בתכנית לפני כמה חודשים, במדור "משחקים בנדמה לי" במוסף הארץ.. שם שאלו אותה באיזה תכנית היא הייתה רוצה להתארח ואז היא אמרה שבתכנית של חיים כהן, אבל כבר הזמינו אותה..

למעלה