רונה קינן ויהודית רביץ

ארישלים

New member
רונה קינן ויהודית רביץ

הייתי אתמול בהופעה של רונה בבית אבי חי בירושלים (פעם ראשונה שאני בהופעה שלה). כידוע, זה היה יום ההולדת שלה, והיא דיברה קצת על איך ציינה (או בעצם לא ציינה) את האירוע. לכבוד יום הולדתה, הייתה בקהל גם חברתה הטובה יהודית רביץ. אחרי ההדרן הראשון ולאור דרישה בלתי מתפשרת של הקהל הירושלמי, רונה והלהקה עלו להדרן נוסף. היו מגוון בקשות לשירים מהקהל, עד שמישהו צעק "תזמיני את יודית!". התלבטות קצרה ויהודית רביץ עלתה על הבמה והתיישבה מול המיקרופון עם גיטרה. רונה התיישבה ליד המיקרוון השני והן שרו יחד את "מאוד לא פשוט לחכות". היה נפלא! אחטא לרונה אם אומר שזה היה שיא המופע - היו שיאים רבים - אבל זה היה בונוס לא צפוי ומרגש. אולי כדאי למסד את הענין? "רונה קינן מארחת את יהודית רביץ (או להיפך)".

הופעה אחת הטובות

ההופעה האקוסטית הראשונה שלי!! סוף סוף (-: היה ממש יפה. אני נהינתי. אולם קטן, אחלה אווירה.. מבחינת פלייליסט היה רגיל. היה קאבר ל- Blue Moon (אין לי מושג של מי זה), אחד השירים שהיא שרה בלונדון , לדבריה. היו שני הדרנים. בראשון היא שרה את עיניים זרות ובוקר חדש. לדעתי היה עוד שיר, אני לא זוכרת איזה. על ההדרן השני כבר סופר פה בהודעה שמעלי ^^ באחד ההדרנים רונה ביצעה עיבוד שלה לפיוט כלשהו, שיר קינה בעדה האשכנזית (לא זוכרת איזה מהם) תמונות וקצת וידיאו יש לי. משום מה תמונות אנ'לא מצליחה להעלות לפה
היה ממש ממש כיף, ההופעה באמת עשתה לי את החופש

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo7.gif

לעזאזל, איך פספסתי.. אני מאד בעד רונה קינן ויודית רביץ. זה יעשה לי את החיים הרבה יותר טובים... :)

bזוהר

New member
היה מדהים

מקום קטנטן,ובניגוד להופעות בד"כ-כולם עמדו וכולם שרו... רונה הרגישה לא בנוח שכולם עומדים והציעה להם לשבת אחרי השיר הראשון, ואחרי השיר השני: "אתם עדיין עומדים! יפה מצידכם... אני שונאת לעמוד בהופעות.." וערן הלשין שיש לה יומולדת אז שרו לה היום יומולדת:) ואנחנו היינו התיקון, ככה היא אמרה, ליום הנונאיבנט שלה והרבה זמן לא היה את בוקר חדש, לא? היה ממש כיף לשמוע אותו והיה פשוט כיףףף,סופסוף שרתי ושמעתי את כולם מסביבי שרים ומישהי לידי צרחה "רוונההה אייזהה כיייףף שנולדתתתתת!!!!!!!". ראסמי

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

'איזה כיף שנולדת' גדול!!! היא שמעה את זה?

מיץ פזי

New member
נשמע אדיר!

"איזה כיף שנולדת!" ענק.. מזה נכון! מקווה שהיה לה יומולדת שמייח

למעלה