רונה קינן מול הSpice Girls

Sheeesh

New member
רונה קינן מול הSpice Girls ../images/Emo88.gif

"במלחמת העולמות" בתכנית הבחירות בגלגל"צ.... אם מענייין אתכם!!

Sheeesh

New member
זאת המטרה...

שלא יהיה קשר.. זה סוג של בחירה בין שני אומנים ממש ממש שונים ואז את יודעת יש כאלה שממש אוהבים סוג מסויים של מוסיקה ואחרים שממש נוטים לסוג אחר... נדמה לי שהיה גם נינט מול מטאליקה ככה כדי שתביני תכיוון...

Sheeesh

New member
נוסטלגי משו..

מחזיר אותי לכיתה ו'... למסיבות כיתה מפגרות שהיינו רוקדים לפי התנועות.. (באמת כתבתי את זה????)

SheIIy

New member
חחח זה בסדר..

גם אני אהבתי אותן בכיתה ו'... אפילו קניתי ארנק שלהן (שנפל לאסלה כמה חודשים מאוחר יותר..)

bזוהר

New member
היי גם אני, גם אני הערצתי אותן

הכי אהבתי את 2become1: איי ניד סום לאב לייק איי נבר ניד לאב ביפור.........

גם אני אהבתי את השיר הזה, עד לא מזמן אפילו

ודווקא לא הערצתי אותן בזמנו... בכ"מ: לגבי 2ביקם1 - לא מזמן חברתי ציינה בפני שזה שיר שמעודד שימוש באמצאי מניעה
: "Put it on, put it on..." לא יודעת למה באמת הייתה הכוונה.... את מל סי, ד"א, אני מאוד מעריכה על ההתקדמות המקצועית שלה (כתיבה, סגנון), ועל הדרך הכנה והמצחיקה שהיא מתראיינת
ואוהבת רבים משיריה.

bזוהר

New member
אני עדיין אוהבת את השיר הזה!

חחח ולגבי מה שכתבת על אמצעי מניעה, אז לא שמעתי פעם אחת את השיר בלי לחשוב על זה..

באמת? אני, כשהכרתי אותו לא ידעתי אנגלית מספיק

טוב בשביל לחשוב על זה, ומאז לא הייתה לי סיבה לחשוב על המילים מחדש... גם אני עדיין נהנת להקשיב לו, פשוט ההארה הזו של חברתי גרמה לי לחשוב עליו מוזר

SheIIy

New member
אין מצב..

אולי לא בתור להקה, אבל בטוח שמעת על מלאני סי, ג'רי הליוול, אמה בנטון וויקטוריה בקהאם (אשתו של...) בצירוף תמונה שלהן

זו להקה משנות התשעים

בעיקר בסביבות 96 [ואני זוכרת כי אני זוכרת שהייתי בכיתה ח' ולא משום סיבה אחרת =] ויכול להיות שיצא לך לשמוע אותן מדיי פעם ברדיו, בטח את two become one למשל שהיה להיט ענק [ועכשיו מכיוון שאני מרגישה זקנה במיוחד אני אפסיק
]

0mroosh

New member
וואט איי רילי, רילי וונט? ../images/Emo7.gif

הייתי הרוס יותר. באמא.

למעלה