רונה קינן על רדיוהד

LostChild

New member
רונה קינן על רדיוהד

רונה קינן התראיינה לא מזמן לעיתון הארץ לקראת עבודתה על אלבום חדש ושם (בראיון) היא אמרה דבר ממש נכון ומשעשע על רדיוהד : "...אבל ככלל זה תקליט קצת עצוב, עם אווירה קשה לפרקים. אני מקווה שהוא מוגש בצורה אכילה, שהוא לא דוחף את הדרמה. כמו אצל 'רדיוהד' - קודם כל שומעים את הלחנים המתקתקים ואז מקשיבים למילים ומבינים שזה על שואה גרעינית"

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

בהחלט אמירה נכונה

V e g

New member
לא ברור לי ממש מה היא רצתה לומר

מעבר לזה שהיא נשמעת כאילו היא מדברת על מנה במסעדה. לא הבנתי מה הכוונה ב"דוחף את הדרמה". לומר שהלחנים של רדיוהד "מתקתקים" גם לא ממש מסתדר לי, אלא אם כן היא מתכוונת לאלבומים היותר ראשונים שלהם, אבל אז הם לא דיברו בדיוק על שואה גרעינית...
אבל מילא, אני מחבב אותה ואת המוסיקה האכילה שלה. יש לה את המבט הזועף, ממש כמו לאבא שלה, עמוס קינן.

scooby4

New member
אילו שירים מדברים על שואה גרעינית?

'סקטרבריין'? אני לא בטוח. תעזרו לי בקטע של הליריקה. כי יש להם גם באלבומים האחרונים המון שירים "מתקתקים". [שעון-ממתק.]

V e g

New member
בעיקר שואה אקולוגית...

וביקורת על מנהיגי העולם...למשל, אידיוטק. או עוד כמה מאמנזיאק והייל. ואני דווקא אוהב שירים חמצמצים.

The Girl Who

New member
הממ...

לא הייתי מכנה את הלחנים של רדיוהד מתקתקים...o_O בכל זאת אני די אוהבת את רונה. כותבת שירים טובה. לא פעם שמעתי על הקשרים שנעשו בינה לבין המוזיקה של רדיוהד...

למעלה