רונה קינן-שמתם לב לניגוד שבשם?

S h i v e r s

New member
רונה קינן-שמתם לב לניגוד שבשם?

רונה- רון,שמחה קינן- לקונן על משהו,להתאבל עליו. שיר קינה-שיר אבל. מדהים לא כך ?!

califia

New member
קינן זה מלקונן?

וזה תרגום מהונגרית של? סתם, אני מנחשת בגלל הדימיון של הקול של רונה לכינור הונגרי מיבב. סלאבים מנגים פאנק. רומנים מנגנים על ממליגה. סליחה, חליל פאן. רוסים על גרמושקה. ובללייקה. צ'כים? פולנים מנגנים רוק כבד מלפני 40 שנה. וג'אז. וולוט . לא היה הקייני בתנ"ך? יש קשר? אני חושבת שאני אעלם מהפורום לזמן מה, פרט לליקוט קבצי קול ותאריכי הופעות. עומרוש, תשמור לי תמיד כרטיס אחד, אני מפוזרת ושונאת רסס. הגעתי לפני החגים, אני הולכת אחרי החגים, כל זה היה חלום, אהמ, הזיה נפלאה, פסיכוזה לסבית של טרום גיל 30, לפני שאני צתחילה לזמזמם את כמו צמח בר, היו שלום, אני חייתי בינכם כמו צמח בררפאלי, לא, רונהקינן. ב5 לדצמבר זה חנוכה, תרשמו בימון, שאלון מורחב ופרשנות על "נס". אה1 "בור" טוב לט"ו בשבט! ארררר

califia

New member
אני במייל ומסנג'ר עומרוש.

רק אתה יכול לסבול את השטויות שלי. אני מרחמת על עצביהם הרופפים של צנזורי תפוז. מחקו סיפור שלי שהשקעתי בו שעתיים מתחרות בפורום מחול. ואני אוהבת פלמנקו ומחול. אוף. יכולתי לזכות. ואיזה אהבלה מליאנית מרמת השרון או רעננה בטח לקחה לי את הכרטיסים חינם לשבן. ואין לי אוטו. וזה קל"ב. מזל שזה נופל על המסיבץ גג שרוני סיפרה לי עליה, ואם לא על ארוע מרגש בחלק המוסתר והמחניק של העיר. תאחל לי להחזיק מעמד עד האוטובוס הראשון של יום ראשון בבוקר. אוף. טוראט ונהיגה לא מסתדרים.

למעלה