רונה שרה ענבל, רונה שרה פיות

רונה שרה ענבל, רונה שרה פיות

היי, חשבתי על איזו מחווה קטנה לענבל פרלמוטר "סיגריות לייט" אולי? הטקסט שלו אומנם חורג מהטקסטים שרונה שרה אותם, אני מניח, אבל הוא כלכך מתאים לסגנון השירה שלה - שאי אפשר לחכות ולשמוע את גרסת הכיסוי של רונה! אפשר את "חלום" המלודי במקום, או את "זהירות מהמרווח" ה-"בהחלט-אופטימי". שנית כל, שיר אחד או שניים של ה-Pixies? Caribou נניח, עם ליווי של הקהל ^^ ד"א, חשבתי על רעיון: רונה הזכירה בביוגרפיה את אהדתה לפיקסיז. הלהקה הזו התפרקה ב-92' וחזרה לא מזמן להופיע ולהקליט אלבום. חשבתי שאולי חברי הפורום יקנו לה את האלבום הבא שלהם כשייצא! לילה טוב.

galvin

New member
קצת אושר חלופי לסופ"ש המדכדך.

" ... עוברים ארבעה ימים, ואז- הנה שמחה בפתח, ובידו ארגז, מתוכו מציץ אפרוח-אוז, "יצור נאה, לא יסולא בפז!" אבל אמא הפעם, נדמה לי משום מה, שמחתה ככה-ככה, אינה שלמה. אך אני כמובן, מבסוט עד הגג! אפרוח-אוז, זה ממש חג! ובכלל, בלי חיות - אי אפשר לחיות! הנה שמחה דודני אלינו חוזר, עיניו נוצצרות בחיוך מסוים, בחיקו מתפנק חתלתול סיאם! חתלתול סיאם עם עיניים תכולות, "ראיתם בחיים מתנה שכזאת?!" אמא מסתכלת, לא אומרת דבר. אך שמחה מחייך: "זה שום דבר!" ואני כמובן, עד הגג מבסוט, חתלתול סיאם זה כלל לא פשוט! ... " דודי שמחה, ע. הלל, הוצאת הקיבוץ המאוחד.

0mroosh

New member
שיהוק.

משברי זהות, עם דודי שמחה. הייתי קטן ו..ממתי נותנים לדודים שמות של אתיופיות*.
*הכל בהומור, כן?

galvin

New member
אבי ואמי יצאו לציד

ואני לבד. אבי ואמי בשדות ציד נפלאים ומה אני עושה. אבי ואמי צדים עכשיו אבי ואמי צדים חיות רציניות מעולם לא צדו חיות מצחיקות גיריות או ארנבות. חה. אבי ואמי בשדות ציד מפוארים ואני משתעמם ועצלני. אבי ואמי ציידים נצחיים ואני בבית. מה זה בית. כל העבר של אבי ואמי לא נחשב בעינהם כשהם צדים וגם אני מ(ו)פקד כמו מזכרת שתמיד תהיה יפה ממנה. את הפרק החסר, מדודי שמחה - לא תקבל. |משטרת מחשבות|.
יונה וולך \ שני גנים \ אבי ואמי יצאו לציד.

galvin

New member
קרל פרידריך גאוס, המתימטיקאי הידוע,

גילה כבר בגיל 7 את הטור החשבוני, ...

galvin

New member
אם אני כבר משתף,

וממשיך במסורת העתיקה של לשוחח עם עצמי מעל דפי הפורום, במקום ללמוד, אז גם אשתף בכך ששותף שלי מתמזמז עם חברה שלו בסלון, ואני שומע את הלחישות שלה, עד לפה.
פוצימוצי. אין טיפת פרטיות פה.
שקט במטבח, אבל מה עם הסלון?

0mroosh

New member
../images/Emo150.gif

בקבוק מספר 5, בלה בלה, יד לאש. בקבוק נחמד, אנחנו בבגדד?

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יפה, עומריקו. והיא לא ביצעה לא את ספירת הבקבוק ולא את עיניים זרות:) אבל היה נפלא.

למעלה