רונה תמונע 13.4 קפצו פנימה אז ככה הההופעה של רונה קרבה ובאה . אז מי מתכוון לפקוד את תמונע? :)
N noa08128 New member 9/4/05 #1 רונה תמונע 13.4 קפצו פנימה אז ככה הההופעה של רונה קרבה ובאה . אז מי מתכוון לפקוד את תמונע?
ש שישיץ New member 9/4/05 #3 ../images/Emo31.gif עברי לידר בא לעירי הנחמדה באר שבע. אין מצב בעולם שאני אפסיד עברי כאן. רונה ממילא תופיע שוב בת"א...
../images/Emo31.gif עברי לידר בא לעירי הנחמדה באר שבע. אין מצב בעולם שאני אפסיד עברי כאן. רונה ממילא תופיע שוב בת"א...
ש שישיץ New member 9/4/05 #5 שישץ שישיץ שישץ שישיץ ככה פיטר היה אומר לי במבטא פיטרי זה כה יפה אני יכולה לרשום את זה עד מחר... נרקיסיזם רולז..
שישץ שישיץ שישץ שישיץ ככה פיטר היה אומר לי במבטא פיטרי זה כה יפה אני יכולה לרשום את זה עד מחר... נרקיסיזם רולז..
0 0mroosh New member 11/4/05 #9 אני לא מבין משהו.. איך הוגים:"שישץ"..האם זה כמו "שישיץ" רק עם חיריק חסר, או שיש דרך אחרת?
A abarak88 New member 11/4/05 #10 זה מיוחד כזה..קשה להגות את זה.. אני כבר אגיד לך.... ------------------->
ש שישיץ New member 11/4/05 #13 בעיקרון אני רושמת שישיץ כי זה בא מילדות כשהשם היה "שישי". ושנה שעברה בקו הוסיף לי ץ' וזה היה נשמע מגניב... אבל הוגים את זה שישץ.. ברק כבר יראה לך אני בטוחה...
בעיקרון אני רושמת שישיץ כי זה בא מילדות כשהשם היה "שישי". ושנה שעברה בקו הוסיף לי ץ' וזה היה נשמע מגניב... אבל הוגים את זה שישץ.. ברק כבר יראה לך אני בטוחה...
N noa08128 New member 10/4/05 #8 יש ל יתחושה ש... כאן בפורום בתפוז נמצאים כל הדרומיים אוהבי רונה.. ובעוד בפורום בהייד פאק .. נמצאים כל אלו מהצפות /מרכז.. מממ מוזר.. נ.ב לעזאזל צריך לעשות משו עם זה שאין מעודנים להופעות בראשון בעעעע
יש ל יתחושה ש... כאן בפורום בתפוז נמצאים כל הדרומיים אוהבי רונה.. ובעוד בפורום בהייד פאק .. נמצאים כל אלו מהצפות /מרכז.. מממ מוזר.. נ.ב לעזאזל צריך לעשות משו עם זה שאין מעודנים להופעות בראשון בעעעע
M Moor 87 New member 13/4/05 #16 ראשון קרובה לכל מקום אז מה ההתבכיינות? חח יבורך בארקה באר שבע מה היינו עושים בלעדיו