רונה 29- הייתי היום אצל דיאטנית

באיה

New member
רונה 29- הייתי היום אצל דיאטנית

ושאלתי אותה שאלות. ובכן היא מקבלת בק"ח שיכון עממי, אפה שאני הולכת וק"ח בעין יהב ג´סי כהן גם בחולון. פרטי אולי היא מקבלת, אבל היא גרה רחוק במזכרת בתיה. את יכולה להזמין אצלה תור לעין יהב, זה יותר קרוב אליך דרך המוקד 1-700-707-700. שמה איריס לילינג. וידאתי שגם מבת ים אפשר להגיע אליה. כדאי לך לבקר אצלה, לו רק בשביל ההתרשמות. אם אני חשבתי אולי לא לעשות דיאטה בשביל עצמי, אז הייתי עושה זאת רק למענה, בגלל החיוך המקסים שלה והיחס החם שהיא משדרת. היה לי מזל שנפלתי אצלה, כי הדיאטנית בוולפסון הייתה מאוד אנטיפטית. כדאי לך, אני ממליצה בחום. היא עונה על כל השאלות בסבלנות, וגם תרשום לך תפריט יומית, לפי מה שאת אוהבת לאכול. בהצלחה רונה"לה, אל תחמיצי את ההזדמנות.
באיה

רונה 29

New member
המון ../images/Emo51.gif מכל ה- ../images/Emo23.gif

הזמנתי כבר תור (ליום שישי הבא בבוקר) ואני מקווה שבאמת תיווצר "כימיה" ,כי כמו שאת אמרת "אם אני חשבתי אולי לא לעשות דיאטה בשביל עצמי, אז הייתי עושה זאת רק למענה..." כמה שזה נכון ! בכל מקרה תודה רבה לך ובתקווה שמעכשיו יהיו חדשות על ירידה (שלא לצורך עלייה ....) סופשבוע מקסים שיהיה לך ולכולם.

רונה 29

New member
מישהו לצ´ט ? שרה את פה ...?

אני רואה ... בואי, אני בצ´ט. בכל מקרה שיהיה לכולנו סופשבוע טוב ,נעים וחמים

באיה

New member
רונה"לה, אני שמחה בשבילך

את הצעד הראשון כבר עשית, ואני מודה לך ששימשתי לך זרז. מי יודע, אולי יצא משהו מזה, וזה יהיה שכרי. אנא ממך, תדווחי לנו בהמשך.
מכל ה
גדול, ענקי באיה דרך אהגב, את יכולה להגיד לה את שמי

למעלה