"רונה" -

DeepThoughts

New member
"רונה" -

מילים: יער ושירה לחן: קרן פלס (על משקל איתי) (הושפענו מציפורי לילה) רונה הגיעה בשישי לבושה בT שחור אני חשבתי משהו זמני שירפא לי את השעתיים הקרובות ותעזוב עם סוף ההדרן או עם איזה שיר ישן נושן רונה רגילה לריגושים היו לה חודשים קשים והרבה מאוד הופעות ראיונות וכתבות מחפשת אהבה וחום כן, היא רק רוצה לנשום רונה מתעסקת ברגשות יותר מדיי אבל לא איכפת לה מה קורה לי בחיי אחרי ההדרן האחרון נפרדת ואז אני מחכה לה ליד הדלת רונה פירקה חצי בקבוק ורק חסר לה בדיוק ממני עוד איזה שרשור שיבהיר את דעתנו על השיר כי הוא חדש וזה גורם לה לחשש ערן לידה גם לה קשה קצת לבדה.. הלילה הם שם על הבמה הם מנגנים באהבה אחד עם השני ברור שזה זמני ויש לו אחרות וזה לא ענייני רונה מתעסקת ברגשות יותר מדיי אבל לא איכפת לה מה קורה לי בחיי אחרי ההדרן האחרון נפרדת ואז אני מחכה לה ליד הדלת וזאת אני שנקלעה לה בדרכה האומללה אם לא הגעתי להופעה אשלים בהורדה אחפש איזה סרטון חצי תמונה או הקלטה ואז לפורום לשישור הזוי בלילה ואז לסולסיק לחיפוש הזוי ביום רונה מתעסקת ברגשות יותר מדיי אבל לא איכפת לה מה קורה לי בחיי אחרי ההדרן האחרון נפרדת ואז אני מחכה לה ליד הדלת וזאת אני שנקלעה לה בדרכה המדהימה לא מתעסקת בשלי רק מתעסקת בשלה שמחפשת הורדות ורק רוצה עוד הקלטות ושיר חדש הוא גם סיבה למסיבה בסולסיק יש כבר המולה. (נכתב באהבה לרונה לקחת את זה בהומור)

bזוהר

New member
חחח יפה.

יש קטעים באמת מגניבים, כמו: רונה פירקה חצי בקבוק ורק חסר לה בדיוק ממני עוד איזה שרשור שיבהיר את דעתנו על השיר כי הוא חדש וזה גורם לה לחשש

punky brewster

New member
יער אני ממש תוהה

ממתי את "מעדכנת שירים" ואני עדינה....? העיקר כשאחרים (לא נזכיר שמות כמובן) בטעות עיוותו כמה שירים......... ההמשך ידוע. גרסה יפה בקרוב בתמונע?

אבל אני לא מעדכנת

אני.. בואי נקרא לזה "ממציאה אותם מחדש" [זו בכלל שירה שכתבה את רוב הבתים אני פשוש שאף פעם לא עושה צרות] שלא כמו כמה אחרים |משתעל| שמלכתחילה הורסים את המילים של השירים רק בגלל שאין להם כוח וסבלנות לשיר את המילים הנכונות! (וההמשך ידוע לחלוטין) ואם אהבת אז אני יכולה לנסות לכתוב מילים חדשות גם עלייך, תמיד אמרתי שהשיר הזה יתאים לך

punky brewster

New member
בואי לא נשתף

את כל הפורום מדוע לדעתך השיר המקורי יתאים לי. (אגב, אני מכחישה). וזה לא שאין להם סבלנות, פשוט יש להם שמיעה מוזיקלית שונה.

punky brewster

New member
גרסה ממש יפה אני בטוחה שרונה

אם היא תקרא את זה, ממש תאהב. בינתיים שוברת הלבבות הקטלנית זאת את.

שקט תתנהגי יפה

ואל תוציאי לי כאן שם רע
ורונה לא בטוח תאהב את זה, אבל זה העביר לשירה ולי איזה שעה משעשעת אתמול אז... זה היה שווה :)

DeepThoughts

New member
תודה

עכשיו יש לי מושג איך רונה מרגישה כשהיא מחכה לביקורת על שיר שלה

califia

New member
בסמה מוצ'ו? עכשיו היא בונה על תמלוגים

מחתונות לסביות? בואו נראה, שאני אדע על כמה להלשין למס הכנסה. בואו נראה איזה ליין אפ יכול להיות. בסמה - לשלב המזמוזים עם הדודות/קבלת הפנים כשזה עמוק- לשבירת הכוס ( רק דורלקס ) את פרי גנך -להלוויה על קבר הבן הטרי

califia

New member
כן, ובאה מאהבה, פלוס הצעה לקריירה בחו"ל

שתעשה קאוורים טובים, תצלם אותם באיכות סבירה במצלמת חובבים, לא לשכוח לעשות ריטוש! תשים ביוטיוב, ותחכה לטלפון ממטאליקה/אנני דיפרנקו/מרסדס סוסה לגבי לחמם אותם בטור הקרוב. סליחה, יש לי את המעיין הזוהר ואת פיישנצס בלופ בראש, הצילו נתקע לי המוח

misheani

New member
האמת?

אני לא ממש מכירה את השיר המקורי, רק את הפזמון קצת אבל זה עדיין משעשע :)

מיץ פזי

New member
וואי זה גדול!

ממש יפה... את ממש מוכשרת! בכלל גם כל השרשור שקראתי רק עכשיו על כל המשחקים עם המילים והשורות של רונה שקשורות לאותם מוטיבים.. זה יצא ממש שרשור מגניב, זה ממש יפה ורואים את הקו מחשבה שלה ואיך שבאמת יש לה מוטיבים מובילים בכתיבה שלה.. בקיצור, אחרי שלא הייתי שבוע ואני כבר איזה חצי שעה רק משלימה את החסר, אני בינתיים נהנית מאוד

למעלה