רונה..

רונה..

זה שם ממש יפה.. תמונות מההופעה אתמול (צוללת..) היה מעולה.. (הצענו 200 שקל לאנשים בשביל להחליף למקומות טובים יותר, ואף אחד לא הסכים!... כל הכבוד על הנאמנות...)

bזוהר

New member
חחח את לא רצינית!!! איזה אדיר!!

סחטיין שהצעתן 200 שקל בשביל זה וסחטיין שלא הסכימו בואנא !!! האחרונה של הקולאז' ממש יפה:)

bזוהר

New member
זה נכון :(

תכננתי אבל לא כל כך הרשו לי כי הייתי צריכה להיות למחרת בבוקר מוקדם במיונים לצבא. וזאת הפעם האחרונה שאני מפסידה הופעה של רונה בגלל צבא. (פחח כן) סתם לא, באמת. באמת (פחחחחחח) לא נו די ברצינות. באמת. אוףףףףףףף די לא רוצה לא רוצה :(((((((((((((((((

daniel ben ari

New member
בא לי לסכם בקטנה את אתמול..

נראלי שזו ההופעה הראשונה שלי של רונה כשיש תופים ברקע.. זה בהחלט נשמע שונה
חוץ מזה, כמעט לכל השירים יש עיבודים חדשים וממש ממש יפים (חוץ מהקול שקורא לי שלא אהבתי ממש) ורונה נראתה גאה בעצמה ונהנתה! שונה לגמרי להיות בהופעה בירושלים.. הקהל כל כך.. אחר. בקשר לעניין הפוליטי, שוב. אני לא רוצה להכנס לזה יותר מדי, אבל רונה קצת הצליחה לעצבן אותי.. יש לה מזל שהיא שרה אח"כ לחיות נכון כדי לשפר לי את המצברוח, אחרת הייתי יוצאת מבואסת.. היה לי ממש ממש כיף! הייתה הופעה מדהימה בעיניי וישבתי שורה שלישית אז ראיתי מצויין
מומלץ.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
הא! לאאא =(

הייתי צריכה לדעת שאני אצטער על המחשבה הטיפשית ההיא: "נו... אבל ראית כבר עשרות הופעות של רונה, פעם אחת לכי לראות משהו אחר" אוף =/ הופעת ישיבה בצוללת? ישיבה? מדהים. אחחח... נו, אז מתי ההופעה הבאה? בכל מקום, צפון\ מרכז\ דרום... אני מתגעגעת.

daniel ben ari

New member
אמממ

היא אמרה שאם נניח בצד את כל הפוליטיקה ומי צודק ומי התחיל ונסתכל רגע, עצוב לראות שנעלמה החמלה - שזה לבכות על ילדה בעזה או על המשפחות בשדרות. דבר ראשון, אני נורא לא מסכימה איתה. אני חושבת שיש כאב גדול של כולם על החפים מפשע שנהרגים ברצועה.. פשוט יודעים שזו הברירה היחידה. דבר שני, אני חושבת שאין דבר כזה להניח בצד חלק מהבעיה ולהתלונן על סעיף בה - הפוליטיקות והיחסים והסכסוך כולל בתוכו הכל. אי אפשר לבכות על משהו שהוא נגרר של בעיה גדולה, ולפעמים תוצאה מחייבת שלה. העולם הזה לעולם לא יהיה מושלם, תמיד יהיו עניים ומסכנים ורעבים וזה חלק מהטבע, כמו שחיה החזקה שורדת. נראה לי שלהסתכל רק על סעיף אחד זה לעצום את העיניים.. אני לא רואה מקום לנאיביות במציאות שאנחנו חיים בה.. זה מתיפיף מדי להתעלם מהעובדות ולהסתכל מכל כך גבוה. לא רציתי לפתוח את זה בכלל, אבל לא יכולתי שלא להגיב.

Dafi the Mighty

New member
הקהל הירושלמי היה ממש מבאס

ההופעה הרגישה לי נורא רדומה. אולי זה בגלל שעמדתי בסוף? איני יודעת. מאד נהניתי מרונה, כמובן. וכשהתלוננתי בפני כמה מחבריי הירושלמים על הקהל, הם הגיבו בהבנה, לכן נראה לי שזו באמת מקור הבעיה. לא שיש לי בעיה עם ירושלמים, מאחר שאני התחלתי להיות כזו השנה... אבל... אוף!!! או שפשוט לא הגעתי לסיפוקי... מתי היא מופיעה שוב? :(

daniel ben ari

New member
הקהל הירושלמי..?

נראה לי שהסיבה הייתה זה שעמדת בסוף.. אני לא יודעת. ישבתי בשורה השלישית וממש נהנתי מהקהל.. כולם שרו סביבי והייתה אוירה ממש.. מאוחדת כזו.

למעלה