רונים של "אחיזת עיניים" - שאלה שקיבלתי במסר

רונים של "אחיזת עיניים" - שאלה שקיבלתי במסר

קיבלתי שאלה מעניינת במסרים - האם יש רונים שמתארים מצב שבו מה שקורה הוא שקרי, רמאות, שאני אמורה לפעול במחשבה שהיא לא בדיוק האמת? אני חושבת שזו שאלה גדולה, שאלה של תפיסת עולם, של קארמה. מה היא אחיזת עיניים? מה המשמעות? אני מבינה את השאלה ככה - האם יכול להיות שהרונים יגידו לי "לך על זה" על משהו שהוא זמני, שהוא לא באמת השקעה לטווח ארוך? ותשובתי - כל רגע בחיים האלה הוא נצח של זמן. בהחלט ייתכן שהרונים מבקשים ממני להשקיע בזוגיות, או בקריירה, וכו', כאילו שהיא השקעה לחיים, ובעצם האמת היא שעוד שנה, או חודש, אני כבר ארצה או אאלץ לחפש משהו אחר. ועדיין, עוד חודש אני כבר אהיה אדם אחר. ההמלצה של הרונים בעניין זה - להיות ברגע הזה. הרגע הזה הוא כל מה שיש. הוא כל האמת. מה שיקרה אחר כך - פשוט לא רלוונטי לכרגע. נכון, שזה מאוד שאפתני ולא ממש אפשרי באופן מלא, להשקיע בלי לקחת בחשבון את העתיד. אבל, זו צריכה להיות השאיפה. לא להשקיע יותר ממה שאנחו מוכנים, ולא לנהל פנקסים ולחכות לתמורה. מה שלא טוב לי כרגע - ממש לא טוב - אולי הוא פשוט לא מתאים? מה המחשבות שלכם בנושא?

בהנחה שאת אומרת

שהרונים מדברים על כאן ועכשיו, איך אתן מפרשות את אותילה או גבו כקשר שכתוב מראש? על סמך מה אתן כותבות על קשר מסויים שהוא לא קשר לכל החיים ועל קשר אחר שהוא "כתוב מראש"? אם אתן אומרות לצאת למסע איך ייתכן שהוא נקטע אחרי יום או יומיים? אני חלילה לא באה להעביר עליכן ביקורת אלא מנסה להבין ואשמח להארות ותובנות בנושא כי לי, באופן אישי, נגרם איזה שהוא מפח נפש בעקבות מה שקרה כאן ושוב, אני לא מנסה להאשים, פשוט נכנסתי קצת לאופוריה בגלל מה שנכתב לי כאן וזה מה ששידרתי לבחור והשאר היסטוריה... ראיתי שלא ענית לי בשרשור למטה, האם זו התשובה שלך להטלת הרונים שם? תודה

עומר ואת מדברות אודות משהו שונה....

מנסיוני ברונים הם לא משקרים אך לעיתים אנו שוגים בהבנת המסר בשלב הפרשנות ואף בשלב הקבלה של הפשנות הכל כתוב מראש - היא משמעות הרון במשפט הרון הוא הברה מילה במכלול הוא לא מהות המשפט הוא אך ורק מרכיב בו, אני חושבת שלדעת את העתיד עשוי לגרום לקושי > לחיות בהווה. מאידך, ניתן לדעת את העתיד ולהמצא בכאן ועכשיו מנסיון שלי בדרכי שלי אני לומדת ושבה ולומדת לחיות בהווה עם הבטחה וציפיה לעתיד תוך שימור אמונתי בדרך וזה ממש לא קל! נסי להבין כעסך...וללמוד את השיעור כאן..כל מכשול הוא מדרגה..למעשה... ואולי עדיין את לא בסוף אלא בתוך מהלך ודרך..לתחושתי

+ מבנה משפט רוני

בשאלות גורל / דרך: רון ראשון- עבר / הווה קרוב רון שני - הווה רון שלישי - עתיד בשאלות הבהרה, תהליכים הכוונה אישית: רון ראשון- בסיס - גורם למהלך רון שני - עיקר העבודה לרוב...מהות..לרוב רון שלישי - תוצאה מובן שהכל משתנה על פי הפתיחה השאלה והרכב הרונים... אל תשכחי שלגבו מצטרפים פרפרו...גרה, מאנז..וירד ואחרים שמלמדים על עבודתך בדרך על ההבנות שיש לרכוש ולהשיג..על עבודה (במובן הרוחני הנפשי..וכו) בכל אופן תמיד פריסה מדברת על מהלך על דרך... וזה כלי נבואי דווקא, לפי רעות עיני אך גם כשאני מנבאת מכוס קפה אני מציינת שהאדם קובע את גורלו ושהכל כתוב והרשות נתונה ושלא יתאהבו במילותי אלא יראו בהם guide lines מראי דרך.... (אם שגיתי בכתיב..)

לדעת את העתיד עשוי לגרום לקושי -

האם זו לדעתך סיבה לרונים, לטארוט, וכו', לספק לנו מידע חלקי, או מטעה?

לא בהכרח שהוא מוטעה

אולי נקודת התייחסות שלנו שגויה תני לי דוגמא ל"מידע מוטעה" אני חושבת שרונים מדברים על דרך ולא על תוצאה העולם המערבי מכוון אותנו לצפות לתוצרים לתוצאות מן המזרח נושבות רוחות המלמדות על דרך..או במקרה הספציפי לרונים מהצפון.. ואני מאמינה שבעידן האור, הבא עלינו לטובה תשלוט גישה של מזרח- מערב..

חיים חלום מציאות מוות

הם היינו הך, - להמצא בדרך ולחוות א הרגע - לדעת להיות הנתיב ואף ההולך - להיות חלק מרשת ולהמצא בגרעין של עצמך כלומר להיות מהות ואף לתת למהויות לעבור דרכי והרונים הם סוד קסם עבורי....שבו נכתב סוד הבריאה..

אורית502

New member
ולדעתי

מאחר והחיים כאן מסתמכים על זכות הבחירה הרונים מאפשרים לנו לראות פוטנציאל טמון הבחירה בידנו. וכמו כול דבר - הנבואה לא ניתנה לנו לכן אין אפשרות לראות את הרונים או כול דבר אחר כהצלחה מובטחת מראש או כהפסד אלה כפוטנציאל. לילה טוב.

נראה לי שלא הובנתי כהלכה

לא התכוונתי שהרונים טועים ומטעים אלא האם יש רונים המזהירים מפני אחיזת עיניים. בטארוט קלפים מסויימים משמשים תמרורי אזהרה ומייעצים לנו איך לפעול ומה עלול/עשוי לקרות אם נפעל כך או אחרת. ברור שזכות הבחירה בידנו וברור שלא מדובר כאן ב"הגדת עתידות" אבל אם נכנסים לכאן או לפורומים אחרים ומעלים בעיות או שאלות זה בא מתוך צורך להתייעץ או לקבל הכוונה מסויימת ולכן עלתה בי השאלה האם הדבר קיים גם ברונים. לא התכוונתי חלילה למתוח ביקורת על דרך זו או אחרת, אלא העליתי שאלה שסיקרנה אותי

אהההה..... הנה דעתי -

קודם כל, תודה וכל הכבוד שבטעות העלית שני נושאים כל כך גדולים וחשובים... אני לא חושבת שאפשר להגיד שיש רונים שמזהירים מפני "אחיזת עיניים", כי זה מניח שיש משהו שקורה בחיים והוא מיותר. זו הנחה לא נכונה. אני חושבת, שכשאת אומרת אחיזת עיניים, את ספציפית מתכוונת - משהו שקורה עכשיו (כמו זוגיות) אבל לא יקרה אחר כך, ולכן הוא אחיזת עיניים. אבל האם באמת זו הדעה שאת רוצה לאחוז בה? האם זה שזה יכול לא להימשך חייב להגיד משהו על זה שהיחסים הם כן קורים עכשיו? האם זה היה מפריע לך אם היית חיה את הרגע, כמו שאומרים? מה את אומרת?

עומר.. אין לי בעיה לחיות את הרגע

בידיעה שאני חיה את הרגע ולא מפתחת ציפיות (חחח... אני יודעת שאני חייבת להיות בשליטה, זו אחת הבעיות שלי). אבל אם הרונים אומרים לי שהקשר הוא קשר טוב ונכון אז בתת ההכרה שלי אני מפתחת ציפיות ואז בא המפח נפש כי הרונים לא הזהירו אותי שזה עומד להגיע נכון שצריך לחוות את החיים וכל דבר הוא שיעור אבל אם אפשר לעקוף חוויות לא נעימות אז למה לא בעצם?

אבל אם -

הקשר הוא טוב ונכון לכרגע, ולא לעוד חודש? עדיין תרגישי ככה? זו בעצם השאלה. האם אנחנו מסוגלים לחיות את הרגע? או שמה שהוא רגעי נחשב "אחיזת עיניים"?

תני דוגמא לשם של קלף טארות שמלמד

על אחיזת עיניים אגב יש מקומות בעולם בהם יש טארות שמשולבות ברונים ושניהם ידועים ככוח ניבוי חזק בקרב ישויות האור, ברונים משתמשים ממש לכישוף בנוסף.. זה מעניין ממש זווית החשיבה שהעלית כאן בהקשר של ראיית העתיד וניבויו... כלומר האם יש הולכת שולל בדרך?! ומהי הולכת שולל..? מתי זו "האמת"?....?! בקיצור תני דוגמא לקלפים כי בטארות אני לא בקיאה ורוצה לבדוק בספר שיש לי.....

../images/Emo190.gifהשטן כמובן ויש עוד

השטן מסמל יצרים אפלים, מערכת יחסים שבנוייה על סקס בלבד, ניסיון להכשיל שבע חרבות מסמל בגידה, ערמומיות, חוסר יושר שלוש חרבות, עשר חרבות מסמלים שברון לב, פגיעה קשה ואזהרה לברוח ממערכות יחסים המגדל יכול לסמל הרס לעתיד לבוא וזה על קצה המזלג לאונרדו - אני חוזרת ומבהירה - לא דיברתי על הולכת שולל של הרונים, דיברתי על רונים שיכולים להתריע בפנינו על הולכת שולל. כשאני שואלת לדוגמה על מערכת יחסים שמתפתחת ביני לבין בחור חדש, האם יש רונים שיכולים להתריע בפני שעלי לקחת בחשבון שכוונותיו אינן רציניות וכל רצונו הוא בפלירט קליל ולכן עלי להתייחס אליו בהתאם (או שמתאים לי או שלא ולכן אל לי לפתח ציפיות) או שיש לו כיוון יותר רציני במערכת היחסים שלו איתי. לזו הייתה כוונתי מקווה שעזרתי דרך אגב, החלטתי לא לענות לטלפונים של מר בחור והוא לא מפסיק לצלצל....

תודה על הידע..אבדוק לעצמי

ובנוגע לשאלתך אם כן, כן מקבץ של רונים יכול ללמד על חוסר רצינות על שותף לא אמין..לא בוגר או לא ישר זה המפגש בין לבין שמרמז לרוב בפתיחה שלך דווקא לא ראיתי סימן לכך תשאלי 'האם כוונותיו רצינות?'..ונראה מה יעלה.. או 'האם הוא לא ישר עימי?'..או ניסוח שעונה להרגשתך. ואולי תאמרי לו שאת נמצאת במקום אחר כרגע ..תספרי על רגשותייך..ותהיי כנה (זה תמיד נכון כי אם הוא לא מסוגל להתמודד עם האמת אלא עם משחקי כוחות מניפולציות וזה...אז אולי הוא לא ראוי לך מימילא.. ומאידך אולי הפתיחות שהיו דווקא מרמזות שיש כאן משהו שיכול להעמיק.) לאט יותר טוב ממהר....

../images/Emo99.gifטוב אז....

האגאלאז לאגוז לאגוז הוא רוצה לזרום.. ושזה יתפתח אבל הוא בתקופת ברד וגם אם זה אולי נראה ההפך..הוא בזמן סגור שקשה לו להיות בקשר ואם את אומרת שהוא מתקשר הרבה זה כנראה מתקשר לכך שהוא מעוניין ו...משהו בנוסף שהוא מעביר כנראה גורם לך בילבול הוא מעוניין אבל זה לא הזמן עבור נראה שאם תדברו את זה בינכם בכנות את עשויה לגלות שהוא נראה אחד מאוד חשוף ופתוח ולמעשה יש שם משהו אחר קארין הכי טוב שתהיי עצמך...לעניות דעתי אבל הרונים מדגישים (לגוז לגוז! שהמשמעות של זה היא דרך דרך..או לזרום לזרום שזה היינו הך) (במשמעות שהוא מעוניין בדרך עימך.. לגבי רצינות?! קשה לאמר מפה אבל מהקריאה הקודמת שנדמה לי שהיה רון המעיד על חוזה שמימי אז כנראה שכן. תהיי עדינה אבל אמיתית זה הקלף המנצח נראה לי ואם הוא לא ישחק לרצונך אין אחר (קלף..),לעת עתה.

שוב ברונים המבנה יקבע משמעות

כפי שהסברתי למעלה ורון בודד הוא כמו הברה חסרת משמעות לכן אבל יש ואורז מלמד על מכשול לעיתים אנסוז.. לעיתים האגלז או איסה אבל אין חד משמעויות פה כי כל אחד מהם יש לו השלכות לחיוב ולשלילה תלוי מיקומם במבנה המשפט.... מה שמלמד על הכוס מלאה והריקה..... שהיא למעשה אותה כוס חצי מלאה וחצי ריקה ותלוי בזווית המתבונן
יום נעים

למעלה