רונים

תמיר302

New member
רונים

למישהו יש רעיון פרקטי איך אפשר להכין רונים? (אני מתכוון לחומר הגלם,לאופן החריטה וכו'). יש לציין שאין לי ציוד חריטה מיוחד או משהו כזה.

תמיר302

New member
כן אבל

איך אני אשיג ענף של עץ תפוח ואחלק אותו לחתיכות קטנות?... ניסיתי לקחת אבנים קטנות ולחרוט עליהן,אבל זה לא ממש הצליח...

Nizzan Cohen

New member
המממממ....

אולי.... מגבס ?! או שתצייר על האבנים בטוש שחור - במקום לחרוט עליהן. או שאתה יכול להשתמש במקלות עץ אחידות (מעיין שיפודים עבים כאלה) שאפשר לקנות בחנויות ציוד ליצירה ולגנים. אפשר אולי לצייר עליהם עם טוש. (אם ביכלל רונים זו שיטה שמתאימה לסוג כזה של כלי) ואם אתה רוצה יש גם למכירה באותו סוג של חנויות מעיין קלפים כאלה מחומר פלסטי דק. ואפשר גם עליהם לצייר רונות עם טוש (כזה שלא נמרח). אתה גם יכול לנסות לנסר ענף (למרות שזה מסובך לעשות צורה אחידה) או אולי מקל של מטאטא למטבעות עץ... אם יש לך מסור חשמלי זו לא צריכה להיות בעיה. אם אין לך - אני בטוח שהנגריה באיזור תוכל לעזור. ואפשר אולי גם מ...... שריונות של חלזונות מתים ! וראיתי פעם למכירה באחת החנויות הנחמדות שהולצו פה בפורום (בעע. לא זוכר איזו. אבל בטח יוכלו להפנות אותך מפה) רונות עשויות ביד על בלוטים. ואולי, יש בכל מני חנויות של קישוטים, דברים לאקווריומים ודברים לגנים כאלה חתיכות זכוכית עגולות-פחוסות שכאלו (אם אתה מכיר את המשחק "מנקלה" אז זה אבני המשחק בו. וגם הרבה אנשים משתמשים בהם למדידת חיים במשחקי תפקידים מיניהם....) אתה יכול אולי לכתוב עליהם עם טוש שלא נמרח. ואולי לשמר את זה עם לכה. הממממ.... נגמרו לי הרעיונות
. אבל אולי אני אחשוב על עוד. חשבתי. אתה יכול להכין מפימו
(חומר פלסטי כמו פלסטלינה, שאחרי שמעצבים איתו, מחממים אותו והוא מתקשה ושומר טוב מאוד על הצורה שלו. ממש הופך לפלסטיק שכזה. אחלה חומר ויש לי פנטאגרם שהכנתי ממנו
. ואני מאוד מרוצה ממנו
.) בהצלחה ! Blessed Be !

תמיר302

New member
תודה

רעיונות טובים. אבל קראתי ברב המקומות באינטרנט שעדיף שהצבע יהיה טבעי...אבל מניח שטוש יהיה מספיק טוב... או שבעצם אני אצבע את האבנים בגואש אדום!(יש לי בבית)

Duke Tear

New member
אתה צריך את סימלי הניבוי

לא את הטררם שמסביב ,לדעתיגם פיסות נייר מספיקות חוץ מזה, על הקלפי טארוט של קרוואלי יש גם את הרונות ועוד כמה סימלי ניבוי ,לדעתי זה יכול לתת לך הרבה מאד.

L e s t a t

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo188.gif ../images/Emo139.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo12.gif

Nizzan Cohen

New member
אופס.... המממ....

סליח לסטאט ? ב'מת ב'מת שלא רציתי לעשות משו כ-ל כ-ך נורא
. אופס. הממממ.... איפה טעיתי בדיוק ?! :-$

למעלה