רונית גולן, שאלה לי אליך...

רונית גולן, שאלה לי אליך...

בחנתי היטב את הגלילים שהעלית פה וגם בפורום השני (בתמונות שלפני הצמצום) ואני חייבת הדרכה קטנה, איך את עושה את הרקע כזה מושלם, אצלי זה תמיד טלאים טלאים עד שהכל מתמלא.... (מכיוון שלא למדתי בשום סדנא יש לי חוסר בדיוק הזה בפרטים הקטנים, זה כנראה אחד הדברים שאי אפשר ללמוד מהמחשב... ) אשמח להסבר, תודה הדס

אהלן../images/Emo20.gifבבקשה:

תשמעי, לפי מיטב נסיוני אני יכולה לאמר שהצלחה של גליל שושנה קשור לאופן שמוסיפים את הרקע. העיקרון הוא כמו פאזל, אם יש חלק קמור - יולבש עליו מילוי עם צורה קעורה תחשבי.... אמממ... פוזיטיב ונגטיב. למילוי/רקע לשושנה אני משתמשת עם כמות השווה ל2 חבילות פימו קודם אני ממלאת את החללים בין העלים, כי יש להם נטיה "להדפק". אם יש צורך, לא תמיד, ממלאים גם בין חללים שנוצרים מצורות עלי הכותרת (אני כבר לא עושה כך, אל קופצת לשלב הבא) אני יוצרת לשון עבה, הרוחב של כמו "גובה" הגליל שאת יוצרת, והעובי שלה בערך ס"מ ומשהו. אני חותכת אותה כשהיא עומדת, באלכסונים - כדי שיוצרו צורות טרפז. חותכת בהתאמה למקום שאני מתכוונת למלא, לפעמים הטרפז אמור להיות קטן יותר או גדול יותר. ואת הכל עוטפת ביריעה - וואלה! אני מצרפת שרטוט, מקווה שהוא מספיק ברור. למעשה איך ליצור את המילוי הזה למדתי לפי הוראות מהאתר של קרן אשכנזי, שדרך אגב אני מאוד מעריכה, אותה ואת יצירותיה היחודיות, במידה ולמישהו היה ספק
... רצות כל מיני שמועות.... אז למען הסר ספק
המון בהצלחה

למעלה