רונית גלבוע יועצת טיולים -תתארח ביום ד' 20:00

רונית גלבוע יועצת טיולים -תתארח ביום ד' 20:00

בואו להפנות שאלות בנושאי טיולים, קמפינג וקרוואנים לרונית גלבוע, יועצת טיולים לאירופה וטיילנית קרוואנים וקמפינג מנוסה. מחר יום רביעי בין השעות 20:00-22:00 רונית תתארח בפורום ותענה ב- LIVE על שאלות בנושאי אתרי טיולים, מסלולים, תכנון והתארגנות לטיולים. כולם מוזמנים

fafi10

New member
מי את גברת גלבוע

מה הנסיון שלך כמה פעמים טיילת בקרוואנים כמה קבוצות של קרוואנים הוצאת למי הכנת יעוץ תני שם של ממליץ אחד לפחות לא מספיק להגיד אני מומחה צריך להוכיח אני יכול להוכיח את הנסיון שלי - את יכולה?

talbar51

New member
טיול קרוונים

היי רונית אני ומשפחתי מתכננים טיול קרוונים באזור דרום גרמניה ואוסטריה בסביבות פסח.מנסיונך,איזה אתרים מתאימים לילדים באזורים אלו

דרום גרמניה ואוסטריה עם ילדים

היי talbar הייתי מציעה לשלב בין אטרקציות ופארקי שעשועים כגון לגו לנד ואירופה פארק ובין טירות וארמונות המצויים בשפע באיזורים אלה לבין הטבע המהמם והנפלא, הרים מושלגים אגמים קסומים וכו'. המינון אישי ומשתנה ממשפחה למשפחה בהתאם להעדפות האישיות של בני המשפחה, משך הטיול ותקציבכם. בכל מקרה- הייתי ממליצה ללמוד היטב את המסלול שבחרתם, ולהכין מספר אופציות יומיות מהן תוכלו לבחור את המתאים ביותר on line שיהיה לכם יופי של טיול רונית

talbar51

New member
ונציה

היי! אנחנו אמורים להגיע לאזור ונציה מכיוון אגם גרדה.על איזה אתר את ממליצה.אני מתכוון לאתר שיש בו קישור של מעבורת לונציה?

ונציה

בסביבות ונציה אתרי קמפינג רבים ואחטא כלפיכם אם אשלח אתכם לאחד מסויים. חפשו אתר קמפינג המצוי על שפת הים- לפי מה שציינת בשאלתך הקודמת- אני מבינה שאתם נוסעים באפריל. חדשות טובות: האתרים לא "מפוצצים". יש לכם סיכוי לישון ממש "על המים"! כיף אמיתי. על מנת להגיע לונציה מן האתרים שבסביבתה- התייעצו עם מפעילי האתר. בדרך כלל תוכלו לקנות במקומות אלה גם את כרטיסי האוטובוס/מעבורת. איך מוצאים אתרי קמפינג? שוב- בעונה בה אתם נוסעים- כדאי לרכוש כרטיס המקנה הנחות לחניוני קראוונים באירופה.ישנם מועדוני חניונים לאתרי קמפינג. ניתן לקנות כרטיסים שכאלה גם בארץ.

למעלה