רונית מה עם המפגש ראשון או שלישי קרמיט אתה לוקח חופש ובא ?
S SoldieRonit New member 8/2/05 #2 תשרשרו ../images/Emo45.gif מי שבא מחר ב20:00 לרחבה של היכל התרבות... . . . .
S SoldieRonit New member 8/2/05 #9 ../images/Emo123.gif מה אתה רוצה ממני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חוץ מזה,איתך אני לא מדברת-תנסה לחשוב מה אתה עשית,או יותר נכון מה אתה לא עושה
../images/Emo123.gif מה אתה רוצה ממני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חוץ מזה,איתך אני לא מדברת-תנסה לחשוב מה אתה עשית,או יותר נכון מה אתה לא עושה
ח חןשסק New member 8/2/05 #6 אני לא אגיע אמנם למופע עצמו כי אין לי כסף כרגע בשביל לקנות כרטיס.. :-\ אבל אם יהיה שם מפגש אני אבוא למפגש הייתי הולכת אחר כך לנעם, אבל הוא לא בבית
אני לא אגיע אמנם למופע עצמו כי אין לי כסף כרגע בשביל לקנות כרטיס.. :-\ אבל אם יהיה שם מפגש אני אבוא למפגש הייתי הולכת אחר כך לנעם, אבל הוא לא בבית
S SoldieRonit New member 8/2/05 #10 יש גם כרטיס ב-50 ש"ח נראה לי ענבל יודעת יותר ממני וכן,מבחינתי יש מפגש:ברחבה מאחור בשעה 20:00
ח חןשסק New member 8/2/05 #11 יש לי משהו כמו 10 שקל בארנק../images/Emo3.gif ולא בא לי לקחת מאמא כי כבר לקחתי ממנה למסיבת גיוס של נעם... אם אנשים בטוח יגיעו אין לי בעיה להגיע למפגש, בכיף
יש לי משהו כמו 10 שקל בארנק../images/Emo3.gif ולא בא לי לקחת מאמא כי כבר לקחתי ממנה למסיבת גיוס של נעם... אם אנשים בטוח יגיעו אין לי בעיה להגיע למפגש, בכיף
S SoldieRonit New member 8/2/05 #14 ../images/Emo124.gif יש לי רעיון ../images/Emo62.gif במקום להפיגש ברחוב הקר והאפל, אפשר להיפגש בקניון (רוטשילד) לשבת על כוס מה שעולה 13 ש"ח -חן אני אשלים לך שלושה שקלים אם אתם רוצים לפתח את הרעיון:בלי שתייה,עם אוכל -תרגישו חופשי. ואנשים-לא להבריז לי
../images/Emo124.gif יש לי רעיון ../images/Emo62.gif במקום להפיגש ברחוב הקר והאפל, אפשר להיפגש בקניון (רוטשילד) לשבת על כוס מה שעולה 13 ש"ח -חן אני אשלים לך שלושה שקלים אם אתם רוצים לפתח את הרעיון:בלי שתייה,עם אוכל -תרגישו חופשי. ואנשים-לא להבריז לי
ד דובשנִית New member 8/2/05 #15 באיזה שעה בערך? האמת שלזה אני לא בטוח אוכל לבוא... בכל מקרה, בואו נחליט, זה בעוד כמה שעות!
S SoldieRonit New member 8/2/05 #16 אני חושבת ש-20:00 זה סביר עכשיו למיקום: בחוץ בקור או בפנים בחום ואי אפשר בכלל להבין לאן אני נוטה
ד דובשנִית New member 8/2/05 #17 טוב, בסוף גמני יכולה בית קפה אחותי תגיע לשם עם חברה או משהו לדעתי אם הולכים לבית קפה צריך להפגש יותר מוקדם... ורק אם סתם לשבת בחוץ לכמה דקות אז ב20:00 בכלל, חוץ מרונית וממני אנשים מתכוונים להגיע!?
טוב, בסוף גמני יכולה בית קפה אחותי תגיע לשם עם חברה או משהו לדעתי אם הולכים לבית קפה צריך להפגש יותר מוקדם... ורק אם סתם לשבת בחוץ לכמה דקות אז ב20:00 בכלל, חוץ מרונית וממני אנשים מתכוונים להגיע!?
S SoldieRonit New member 8/2/05 #20 פחדתי לחרוג מהתקציב של הרוב פה צריך לגבש רעיון שיתאים לכולם. ולאור העובדה שאני ואת זה כולם-אז פיצה מתאים לי נו,באמת אנשים
פחדתי לחרוג מהתקציב של הרוב פה צריך לגבש רעיון שיתאים לכולם. ולאור העובדה שאני ואת זה כולם-אז פיצה מתאים לי נו,באמת אנשים
S SoldieRonit New member 8/2/05 #19 כעקרון רועי,אמר לי שהוא גמבה חוץ מזה אין פה אף סימן חיים ממישהו אחר.. חן,מיקי,,,,,איפה כולם אם לבית קפה אז 19:40 שעה יפה ,לא הכי טוב לקבוע ל19:30-ולתת לכולם "לטפטף" לאט לאט
כעקרון רועי,אמר לי שהוא גמבה חוץ מזה אין פה אף סימן חיים ממישהו אחר.. חן,מיקי,,,,,איפה כולם אם לבית קפה אז 19:40 שעה יפה ,לא הכי טוב לקבוע ל19:30-ולתת לכולם "לטפטף" לאט לאט