רונית רולנד ותמר אייזנמן

• פותח הנושא osn
  • פורסם בתאריך

osn

New member
רונית רולנד ותמר אייזנמן

זו הייתה אמורה להיות הופעה נורמלית, לפחות ביחס למקום כמו הסטודיו. זה מועדון קטן שמעוצב כמו ‏ביסטרו צרפתי, שולחנות מכוסים מפות אדומות ובמה קטנה . ממש השקיעו שם בשביל להתאים את ‏המקום להופעות, מה גם שהוא מארח גם הצגות פרינג' והופעות מוסיקה מסוגים שונים. יש שם הכל, ‏תאורה, בר, אפילו פסנתר בקצה. ‏ אז הגענו בזמן לכל הדעות, והמתנו לתחילת ההופעה. בצד על הספה ישבו כבר רונית עם תמר והמנהלת ‏שלהן. אבל מה - חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו, ומי לא בא? הקהל! בסופו של דבר התקבצו ובאו להם ‏משהו כמו 10 אנשים , ועל זה התבססה ההופעה. מיותר לציין כמה התאכזבנו עבור רונית ותמר, שמצדן ‏לא נראו מושפעות מדי, אלא החלו בהופעה . ‏ הנסיון בהחלט מדבר מתוך היצירה של רונית, וזאת למרות שבהופעות מהסוג הזה היא יחסית חדשה. ‏כשהיא מבצעת שירים לא שלה, קודם כל עצם הבחירות מעניינות ואיכותיות, וגם מעידות על עומק ‏סגנוני. בתור אחת שעבדה הרבה עם נעמי שמר, הקשר שלה לרוק אינו מובן מאליו, ואני בדרך כל מאוד ‏מעריכה את האמנים שנותנים מקום גם למיינסטרים השורשי שאינו שייך לסגנון הישיר שלהם. ‏ משיריה של רונית הכרתי רק שלושה שירים, ובניהם כמובן "רק בינתיים" ו"חוטים", אבל היא הזכירה ‏גם שירים מהאלבומים הישנים. הכתיבה שלה באה ממקומות אישיים של חוויות ילדות ושברון לב, וגם ‏שיר אחד על נעמי שמר (מראות), שאותו כתבה בעקבות חלום שבו פגשה את נעמי.‏ היו גם – מתחת לים, בסוף מוצאים אהבה,סוס אדום. ביצוע מרגש של "קרן שמש מאוחרת" של שלום ‏חנוך, ועוד אחד מקסים ל"שוכב לי על הגב" של רוטבליט/זילבר וגם "להיות לבד" של יונתן גפן.‏ לסוג של הדרן קיבלנו את "בדמייך חיי" של נעמי שמר .‏ ‏ ולסיכום , הייתה אחלה הופעה בהתחשב בנסיבות, מצפה שההופעות הבאות יהיו מלאות יותר מכל ‏הבחינות. תודה ליפית על הכרטיסים.‏

choo

Active member
יש למקום הזה פירסום?

אכן, אני כבר שמעתי עליו, ואפילו ידעתי על ההופעה, אבל זה היה מאוד מיקרי. הם צריכים לפרסם יותר. אל תשכח, שעברנו בבת אחת ממצב של מקום אחד להופעות (מרתף עשר) למצב של שלושה (מרתף 10, הביט ועכשיו גם הסטודיו). הקהל לא מתעורר כל כך מהר למלא את כל המקומות הללו. צריך סבלנות, וגם איכות. ולא, לא הייתי בהופעה בסוף. נ.ב ההופעות הקטנות הללו הן לפעמים הכי טובות. לפני כמה חודשים הגיעו ג'אט סאם + המידנייט פיקוקס לסיטי הול, והופיעו בפני 15 איש. ג'אט סאם לקחו את זה קשה (או שהם פשוט לא כל כך מעניינים). אבל המידנייט פיקוקס הרביצו הופעה כמו שצריך - וזו היתה אחת ההופעות היותר מוצלחות שראיתי. אולי בגלל הדיסוננס הקוגניטיבי ;)

bleeding guitar

New member
היה פרסום בפורום פה... ../images/Emo168.gif

היתה חלוקת כרטיסים ותודה על הביקורת אוסנת, רונית רולנד זאת אחת הזמרות האחרונות שממש התמכרתי אליהן

gal1983

New member
כבר יצא לי לראות אותה במספר של אירוחים

(אבידן , תמר ) ואותי היא לא כבשה עדין, יש משהו בקלידים שמעורר בי אנטי , למרות שזאת רק טפשותי הכנה....

bleeding guitar

New member
בהופעה של היא לא על קלידים ../images/Emo168.gif

ויש לך את תמר בצד גם הגיטרה אז אתה חייב לתת צ'אנס
האלבום האחרון שלה ממש טוב [לדעתי הצנועה כמובן]

למעלה