רונית שחר\תמיד זה בינתיים

תלתלית

New member
רונית שחר\תמיד זה בינתיים

תמיד זה בינתיים> "פעם,כשחלמתי על רגע של אושר הוא התגשם לי בקלות או שפשוט כשאתה מאושר החלום הוא מציאות ואני רואה את הכול,פעם ככה,פעם ככה. גם ראש הממשלה פוחד מהצעד שהחליט לקחת. הנה הזמן עכשיו הוא בורח והוא נותן,והוא לוקח. לפעמים אני חושבת, כשלא יהיה לי מה לומר אני אתחיל לחיות מצד שני זה אי אפשר להסתכל ולא לראות ואני רואה אותך,פעם ככה,פעם ככה, גם האנשים של המדבר עד שלא הגיעו, לא ראו את הארץ המובטחת. מפילה את הספק מפילה את הספק מהידיים אחרי שאחזתי בו כל כך חזק כאילו תמיד זה בינתיים. תמיד זה בינתיים ובינתיים זה עכשיו. עכשיו החלום קרוב מידי לאדמה עכשיו כבר בדרך לשם אני שואלת בשביל מה אני רוצה לצעוק שיש בי עוד תשוקה עכשיו זה אכשהוא פחות ברור בגלל זה הצעקה ואני רואה את עצמי,פעם ככה ופעם ככה פעם זה לבד. ופעם זה ביחד. מפילה את הספק מהידיים אחרי שאחזתי בו כל כך חזק כאילו תמיד זה בינתיים. תמיד זה בינתיים ובינתיים זה עכשיו. פעם כשחלמתי על רגע של אושר הוא התגשם לי בקלות או שפשוט כשאתה מאושר החלום הוא מציאות.

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifתלתלית../images/Emo24.gif

סיפור אהבה מיקה קרני אני ואתה סיפור אהבה כמו אויר לנשימה אין לנו רגע מנוח לוקחים מה שיש גם אם לא ממש אש את הגחל הדועך מנסים ללבות בכל הכוח אל תפנה גבך אל האמת גם אם זה קשה עמוד מולה חבק את הכאב רפא את הלב גם אם זה כואב אחרת זה לא עוזב אני ואתה זה סיפור אהבה אהבה אהובה מזמן למדנו לסלוח אל תתייאש חפש את האש את הים הרוגש יש בך את הכח מוניק

למעלה