רוני אולי תעשי הדרכה! ככה שאנשים יבינו את הפורום הזה!
C CrazyLoveרוני New member 6/8/08 #2 אולי שקודם בעל הבית ידע חחחח אחרי זה - כל הבלאגן אני אקח.. אבל תני לרני יום יומים להשתפשף חחחחחחח
C CrazyLoveרוני New member 6/8/08 #7 את שאר הדברים אין מה ..חחח אז את יודעת הכל על הפורום.. חתימה יודעת סמיילים יודעת תגובה מהירה/רגילה יודעת.. גלישה נעימה..חחח
את שאר הדברים אין מה ..חחח אז את יודעת הכל על הפורום.. חתימה יודעת סמיילים יודעת תגובה מהירה/רגילה יודעת.. גלישה נעימה..חחח
א אמיר אנגל1 New member 6/8/08 #10 אני רציני .....מה ההבדל ??? שתיהם עושות לי בדיוק אותו דבר ........
C CrazyLoveרוני New member 6/8/08 #11 לא.. הסבר בפנים בהוספת תגובה (רגיל) יש אופציה להוסיף תמונה להדגיש וקישוריות וכו'... בהוספת תגובה מהירה - אין את זה
לא.. הסבר בפנים בהוספת תגובה (רגיל) יש אופציה להוסיף תמונה להדגיש וקישוריות וכו'... בהוספת תגובה מהירה - אין את זה
C CrazyLoveרוני New member 6/8/08 #14 תנסו לעשות - לעיצוב הקודם... אולי טיפה זה יראה לכם יותר מסודר - דווקא אפור תכלת... לי זה יותר מסודר בעין.
תנסו לעשות - לעיצוב הקודם... אולי טיפה זה יראה לכם יותר מסודר - דווקא אפור תכלת... לי זה יותר מסודר בעין.
ד דוקטור קוריני New member 6/8/08 #15 דרדלה כנסי רגע מאמי תקשיבי עדיף את זה ולא כלום נכון אז יאללה בואו ניתן לזה צאנס וניראה לאן זה הולך אוהבת
דרדלה כנסי רגע מאמי תקשיבי עדיף את זה ולא כלום נכון אז יאללה בואו ניתן לזה צאנס וניראה לאן זה הולך אוהבת