רוני,איפה היית?

A t z a

New member
רוני,איפה היית?../images/Emo80.gif

או שפספסתי אותך או שהברזת! בכל מקרה... כמו שאתם יודעים אמא שלי ואני החלטנו לממש את הרעיון שמרחף לו באוויר כבר המון זמן,וללכת יחד להופעה של איגי...
היה כיף לאללה (ואמא כמובן קיבלה קבלת פנים מהממת מאיגי המהממת
!)... היא כלכך נהנתה ,שהיה קטע שהיא התלהבה שהיא מכירה מילים של שיר כלשהו, והתחילה לשיר אותו בצורה הכי מוזרה ובשמחה
אמרתי לה "אמא,תנוחי",אבל כמובן שהיא נהנת להביך אותי,אז היא פשוט הגבירה את הקול וצעקה יותר חזק
בשלב מסויים פשוט סתמתי לה פיזית את הפה וזה היה פשוט מצחיק
צפיתי מראש שהיא תהיה פעילה בהופעה,ואכן היה קטע שבו היא הייתה חייבת להעיר: איגי דיברה על זה שלאחל לבאנדם 120 שנים זה יותר מדי,והיא אמרה "אני נראה לי ב50 כבר..." ואז אמא שלי קפצה "תזהרי!!"
ההופעה עצמה הייתה מהממת כמו תמיד,הפלייליסט: תשא אותי לאישה תאת"נ מסתובבים (איגי שינתה את ה"גודלת" הפגום הזה ל"גדלה"!
קבלי ח"ח!) בובות מילווקי דוור אין לי מה לומר לך אדום פחד בעדינות
שהוקדש לאמא
מאוד פרוע המהמם! פעם אחת וכולם מדברים עם כולם,שני השירים החדשים והיפים..
וזהו
בקיצור...היה ממש כיף ומיוחד,איגי את פשוט הורסת והיה כיף לראות אותך,אין לך מושג עם איזה רושם מעולה אמא שלי יצאה! היא הייתה מבסוטית ממך לאללה...היא אשכרה התקשרה לפריז להשוויץ לאבא שלי שהייתה הופעה מהממת
! לאב

bleeding guitar

New member
רגע רגע! ../images/Emo168.gif

אבל מה עם המפגש פסגה, אמא של דנע - אמא של איגי? סימה באה בסוף? כי זה נשמע לי מפגש יותר קורע!!! ושמחה שאמא שלך נהנתה
בטוח היה מבדר

A t z a

New member
אמא של איגי הלכה בתחילת ההופעה..../images/Emo80.gif

אז הפעם לא היה מפגש פסגה
אבל יהיה,אני מאמינה.

Ronushnush

New member
יא-אללה

הייתי צריכה לקחת את אימוש גם כי היא הייתה מבואסת אחוש אתמול
ולא פספסת אותי פשוט לא באתי כי הייתי בקריזה
אבל עכשיו אני מצטערת שלא באתי אעע מטומטמת פעם הבאה
שמחה שנהנתן בנות

A m 0 s

New member
זה היה אתמול../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif

קיבינימט, קיביניפלוץ קיבינימינימינימינימיני!!!!!!!!!!! שיט!!!!!!!!!! ועוד יכולתי לבוא...!!!!! שיט שיט שיט!!

מהממת

הייתן שתיכן מהממות!!! והיה כבוד לפגוש אותה סופסוף!!! אני ממש ממש מבסוטה!!! נשיקות

מאיה911

New member
מגנייבייי../images/Emo9.gif

שמחה שנהנת בובה
! נשמעת הופעה שממש טובהה סורי שלא באתי.. פעם הבאה!

למעלה