"רוני אל תלכי"- אגדה

x project

New member
"רוני אל תלכי"- אגדה

לינדה היא נערה בת 17 - סקסית בטירוף. בלונדינית מתולתלת עיניים ירוקות גבוהה ודקיקה. כל הבנים רודפים אחריה אבל כמובן רק החתיך של השכבה זוכה בה- דין. הם חברים כבר חצי שנה וכולם אומרים שהם ישארו זוג לנצח ושהם כל כך מתאימים. החברה הכי טובה של לינדה, רוני היא מן צלע שלישית במערכת היחסים הזו, לינדה צריכה תמיד שהיא תהיה לידה. לינדה היא לא מה שאתם חושבים, סנובית מתנשא וכל תלמידי התיכון הם העבדים שלה. להפך היא מדהימה ועדינה ומאוד מתחשבת. היא ורוני נפגשות כל יום אחרי הלימודים, לפחות לכמה שעות, ואם לא אז הן ישנות אחת אצל השנייה. הן מרכלות, עושות פדיקור מניקור, טיפולי יופי ומספרות את הסודות הכי כמוסים אחת לשנייה ואת הפנטזיות הכי כמוסות אחת לשנייה. לילה אחד לינדה ישנה אצל רוני, כרגיל ארוחת שחיתות, סרט וידאו של ג'וליה רוברטס והרבה מגזיני אופנה על המיטה. השעה הייתה כבר 1 בלילה ופתאום הן התחילו מלחמת כריות אחת עם השנייה אחרי כמה דקות הן נפלו אחת על השנייה וצחקו דקה ארוכה צחוק מתגלגל. ואז פתאום שתיהן שתקו - "שתיקת מבוכה" ולינדה שהייתה מעליה הרגישה מן דחף בלי ניתן לעצירה לנשק את רוני ותאמינו או לא אבל - היא נישקה אותה!!!! הצרפתית של החיים שלה. רוני לא עצרה אותה, היא שיתפה פעולה. למעשה הן "שיתפו פעולה" כל הלילה. למחרת לינדה קמה מוקדם והלכה. היא אמרה לעצמה- רוני היא אהבת חיי, איך לא שמתי לב לזה קודם?! אני מאוהבת כמו שמעולם לא הייתי, תמיד הייתי מאוהבת בה ולא ראיתי, אני לסבית!" היא הלכה לביתה להתארגן ללימודים והלכה לבית ספר בצפייה לראות את רוני אהבת חייה. אך היא לא הגיעה לבית ספר באותו יום- די משונה. היא ניסתה לתפוס אותה בסלולרי היה מנותק. כל היום חשבה עליה ועל איך להיפרד מדין. לבסוף היא אמרה לו שהיא לא אוהבת אותו יותר והם נפרדו כשדין היה קצת זועם, איך זה יתכן שמפסיקים לאהוב אותי? החתיך של השכבה? לינדה הלכה לרוני בערב, לבדוק מה שלומה ולמה היא לא עונה לסלולרי אך ההורים שלה אמרו שהיא הלכה אליה לפני שעה. לינדה חזרה מהר לביתה עלתה לחדרה פתחה את הדלת , מתה לקפוץ על רוני. והדבר היחיד שהיא יכלה לעשות הוא לצרוח עד צאת נשמתה ליפול על הרצפה ולבכות. רוני הייתה תלוייה אצלה בחדר עירומה מלאה חתכים בכל גופה מטפטפת על השטיח של לינדה. שיער ראשה מגולח ועל קרקפתה חרוטה המילה "לסבית".

WallFlower

New member
חחח...למה זה מצחיק אותי?

סיפורים מפחידים מצחיקים אותי...זה חולני...

WallFlower

New member
לא האמת שלו!

גיליתי שיבנה מלאה סמים ושחצי שכבה שלי בערך במעצר בית עכשיו...חחח...

WallFlower

New member
טוב כתבתי לא עם "ו" אז אולי כן...

לא סתם זה היה חד פעמי לגמרי!

ד ג י

New member
סיפור נחמד

וול פלאוור חכי כאן ועוד מעט יבואו האנשים הנחמדים בחלוקים הלבנים בסדר?

black flower

New member
חחחחחחחחחח

ענק!!! מאיפה הבאת את הסיפור הזה פתאום? שיואו כמה צחקתי בסוף!!

WallFlower

New member
אה! אני לא היחידה!

בפולין הייתה אחת שבמיידנק עשתה קטע משחק וכמעט נקרעתי...אבל בגללל שזה אבסורדי...אני לא בנאדם דפוק אבל זה היה מטומטם! ורוני אל תגידי אם את יודעת למי אני מתכוונת ואם לא לא נורא...

Tapuda

New member
מה מה מה מה ???

מה? מה אני קשורה? ומי זאת הייתה ומה קרה שם?

Tapuda

New member
אוי רוצים לשמוע משהו .....

זה קרה לחברה שלי הקטע עם הנשיקה אבל לא עם ההתאבדות ושהיא נעשתה חברה שלה אלא רק הקטע עם הנשיקה וזה היה נוראאאאא

למעלה