רוני בר-און

טשאפק

New member
רוני בר-און ../images/Emo5.gif

ראש השב"כ יובל דיסקין קבע: "הצפון ללא ספק הופקר, ומישהו צריך לתת הסברים, לקחת אחריות". דברים נכונים שיוכל לאשר כל מי שחי בצפון ובכלל במדינה. תושבי הצפון הופקרו לגורלם, רשויות המדינה לא תפקדו כלל ורק עמותות אזרחיות ונדבנים סיפקו שירותים בסיסיים לתושבי הצפון. הממשלה אפילו לא טרחה לתאם בין פעולות הרשויות. ביום ה 29 (!) למלחמה, התחילו להוציא אנשים מקריית שמונה ל"רענון" - אחרי שהעיר חטפה יותר מ 2000 טילים. תגובתו של שר הפנים רוני בר-און לדברים: ""אלה דברי הבל ריקים מתוכן ואין בהם שום אמת". אין בושה לאיש הזה? "דברי הבל"? אני לא בטוח אם הממשלה מעוררת רצון לבכות, או רצון להקיא.

בר-און חברון בעצמו הוא הבל הבלים.

האיש הזה לא היה וגם עכשיו אינו ראוי לשמש כנציג ציבור. הוא אחד האחרונים שהייתי ממנה כשר בישראל.

אשרת

New member
הייתי משנה את השאלה שלך

זאת כבר לא שאלה אם הממשלה מעוררת רצון לבכות או להקיא... אלא האם המדינה הזאת מעוררת רצון לבכות או הלקיא מכל מה שקורה פה לאחרונה.

לפני שבועיים הגנת במרץ על הפשלונרים

ולכלכת את מבקריהם על 'השמצת מפקדי צה"ל'. כמו בשינוי את מלקקת ל'מנהיגים' עד הסוף ואז כשהעסק מתמוטט את מנסה לקפוץ על העגלה החדשה.

אשרת

New member
מה אתה אומר?

וואלה.. כמדומני, מי שליקק לקדימה בצורה נמרצת ביותר טרום הבחירות - זה אתה, ולא אני. וכרגע מי שבורח מהספינה, זה אותו אחד שטרח לעשות להם יופי של יחצנות ברחבי הפורומים הפוליטים- וגם פה זה אתה. אז לפני שאתה מסתכל עלי , עדיף שתסתכל על ההתנהגות שלך כלפי קדימה. לגבי שינוי - משום שאתה לא היית הזבוב שעל הקיר בשיחות פרטיות שלי עם אנשים שוןנים, אז אל תקבע לי אם 'ליקקתי' או לא, כי אם הייתי צריכה לשבת על הגדר ולנסות להגן על המנהגים הקודמים של המפלגה, זה בגלל שהייתי מנהלת, והורדו לי פקודות למעלה, ותו לא.

אשרת

New member
ברור , ברור.

אם אתה אומר - אז אתה יודע. חסר טעם לחלוטין.

אשרת

New member
אגב, סתם לידע כללי...

לאנשים מותר לשנות את דעותיהם גם בלי זה שאתה תייחס להם מניעים שונים ומשונים. ועוד משהו- מי שמכיר אותי, באמת מכיר אותי, יודע - שאין לי שום תוכניות לגבי כניסה לעולם הפוליטיקה, וזה שאתה תמשיך לרמוז ולרדת לגופו של אדם - חבל מאוד.

למעלה