רוני הגש ואירית מור

Littel M

New member
רוני הגש ואירית מור

חברים ,
הפסיכיאטריות רוני הגש ואירית מור
משהו אצלהם במעקבים ? אולי תתנו לי טיפים איך אפשר לתאם תור אצלהם ?
אולי בשעות מסויימות ?
ניסיתי בכל מיני זמנים
או שתפוס או שלא עונים
ניסיתי גם לשלוח הודעה
אין מענה ולא חוזרים אלי .

ועוד שאלה מה קורה והילד נמצא במצוקה וזקוק לתרופות
ויש התנהגיות שמחמירות כל יום(נוספים דברים)
ואין תורים
במיון נותנים רק תרופה להרגעה של אותו הרגע
או שיש סיכוי לקבל באמת יעוץ פסיכיאטרי לתרופות קבועות ?

TikvaBonneh

New member
זו ממש בעיה שלא עונים

גם יותם היה במעקב אצל פסיכיאטרית דרך קופת חולים מכבי שהיה מאוד קשה לקבל אצלה תורים או לתפוס אותה בטלפון. זה היה מאוד בעייתי, כי בתרופות פסיכיאטריות יש המון ניסוי וטעיה, זה לא אנטיביוטיקה, ולא יכולתי לדבר בטלפון עם הפסיכיאטרית ולתת לה משוב ולראות אם צריך שינוי במינון או בתרופה.

Littel M

New member
מתסכל ומתיש

כבר לא יודעת מה לעשות
והמצב לא משתפר אלא ההפך :(

ובגלל שהילדה שלי מורכבת רוצה משהו טוב שמבין מעבר להגדרה...

ואני מבינה כמה זה מתסכל שאתה נותן תרופה והרופא לא זמין ליעוץ ואתה לא יודע מה לעשות ....

TikvaBonneh

New member
הניסיון התובנות שלי לגבי יעוץ פסיכיאטרי

קודם כל עלי לציין שכילדה הייתי מטופלת ע"י המרכז לבריאות הנפש בגהה במשך תקופה של כשנה-שנתיים, ואחר כך כחמש שנים ע"י פסיכיאטר באופן פרטי.
הבן שלי יותם היה מטופל ע"י פסיכיאטרית בקופת חולים מכבי מכיתה ה עד כיתה ט. ואחר כך עוד כמה שנים ע"י פסיכיאטרית באופן פרטי. ובנוסף בשנים האחרונות התיעצתי מספר פעמים עם פסיכיאטר ואני מקבלת טיפול תרופתי, כך שניסיון ברוך השם יש לי.
מה התובנות שלי?
1.שפסיכיאטרית לא באמת יכולה לדעת איזה תרופה מבין כל התרופות שיש תתאים. לא את המינון, לא איזה תופעות לואי יופיעו.
זה לא משנה איזה שם יש לה וכמה מאמרים כתבה וכמה היא מבינה באוטיזם. אז זה בעצם לא משנה כל כך למי תגיעי.
העיקר שהיא תהיה נגישה ולא תעשה לך חור בכיס.
2. גם אם את מגיעה במיידי לרופא, אז יכול לקחת הרבה זמן עד שיהיה שיפור. כי התרופות מתחילות לפעול רק אחרי חודש, ואז את רואה שזה בעצם לא עוזר או שיש תופעות לואי וצריך להחליף.
לגבי המיון, אני מכירה משפחה שנמאס לה לשלם פרטי, הגיעו למיון בשלוותא ומאז הוא מטופל באופן קבוע ע"י פסיכיאטר שם.

אנחנו מטופלים בציבורי

היינו שם שנה שעברה עם התקף החרדה מה שעזר לנו זה הקשר של רופא המשפחה עם הפסיכיאטרית
קרו פעמים שהוא הרים לה טלפון והתייעץ איתה לגבי מינונים או הוספת תרופה , כן שנה שעברה היינו שם במרפאה הרבה יותר מאשר ביקורת פעם בחצי שנה .
אני דווקא חושבת וממה שנפגשתי שגם בפרטי יש בעיית תורים וזמינות , עד עכשיו הקשר הוא בעיקר דרך המזכירה ואם אני ממש לוחצת הפסיכיאטרית חוזרת אלי בטלפון (אין לנו את הנייד הפרטי שלה .
&nbsp
מקווה שתצליחו למצוא את המינון / תרופה / עזרה לבת שלך ,
לגבי טיפים לנסות ממש ב08:30-09:00 או אחרי ארוחת צהריים שלהם להתקשר .
&nbsp
לגבי מיון אפילו בתוך התקף חרדה שהאחות כתבה לייצור קשר עם פסיכיאטר אף פעם לא הצלחנו בכלל להגיע לפסיכיאטר בסורוקה .
&nbsp

TikvaBonneh

New member
זה רעיון מצויין

לנהל את הקשר עם הפסיכיאטרית דרך רופא המשפחה. הוא באמת קרוב זמין ובחינם.

Littel M

New member
דווקא לי יש את הפרטי שלה ואין לי של המזכירה

אבל היא לא עונה ...
לא יכולה ללכת לנס ציונה כי אני שייכתל גהה בגלל אזור מגורים ....

תודה על הטיפים

SMADAR55

New member
למיטב זכרוני, ד"ר אירית מור הייתה הרופאה שפיקחה

על גני התקשורת של העמותה לילדים בסיכון - בכפר סבא (הבן שלי היא באחד מגנים אלו). אך מעולם לא הלכנו אליה באופן פרטי.
אם אפילו לא חוזרים אלייך, תחפשי רופאים אחרים.

ממליצה לבדוק אצל ד"ר זימן (פסיכיאטר מרמת אפעל). אפשר להגיע אליו באופן פרטי . אולי אפשר להגיע אליו לבי"ח תה"ש

SMADAR55

New member
לפני מספר שנים הצלחתי לקבל תורים מאוד מהירים אצל ד"ר זימן.

אין לי מושג מה המצב כיום

למעלה