רוני יופה אתה כל כך משעמממם.

משעמם ?

למה אתה מתכוון ? אקטואליה מקומית משעממת אותך ? תעבור לתדר אחר. הנושאים משעממים אותך ? אולי תעלה נושאים המעניינים אותך לסדר היום, תשלח אותם אלינו, תציע הצעות אופרטיביות, או תתקשר ל"חם באוזן" לדבר עליהם ? אופי הראיון משעמם אותך ? למה, זה תמיד חייב להיות נשכני, מתלהם, צעקני ווולגרי ? אם זו שיחה אינטילגנטית, שקולה ועניינית - אז זה "משעמם" ? שוב התקשורת אשמה ? גם כשהיא מאוזנת ומתנהלת על מי מנוחות ? בקיצור, אולי תהיה יותר ספציפי - ותגיד מה מפריע לך באמת ?

כאילו את לא יודעת על מה אני מדבר..

סטלי יקרה. נחמד מצידך שאת נזעקת להגן על כבודו של מר יופה ועל כבודו של קול הים האדום, אבל ביננו אנחנו יודעים שזה לא זה. מחלקת החדשות שלכם ספגה מהלומה קשה עם עזיבתו של אמיר איבגי. כמות האייטמים צנחה, הסקופים לא מרעישים, לתכנית אין קצב. בקיצור חבל לכם על הזמן ובמילים אחרות חבל למאזינים על הזמן... ולאט לאט הם בורחים ובמצב הזה הם לא יפסיקו לברוח. אחד מהסממנים הנוספים לקריסת מחלקת החדשות הוא הורדת עדכון הדשות בשעה 17 שאת עשית בשבועיים האחרונים. תחנת רדיו רצינית לא מורידה ככה יומן חדשות בגלל שאן מי שיעשה אותו או בגלל שאין מי שיערוך אותו. משום מה, קול הי האדום מנצלת את המונופול שיש לה בתחום הרדיו באילת באופן המזלזל מאוד בציבור תושבי העיר. החל מתכנים ירודים של התכניות וכל בפרסומות הופקות ברמה השואפת לאפס. האידיוט מהפאב ההוא בתיירות, כשאני שומע את הפרסומת הזאת אני באמת מרגיש שאתם צוחקים עלי, לצערי ולמזלכם הציבור הוא תמים והוא קונה את התכנים הזולים שלכם. אין לכם צוות קריאטיבי שבסיעור מוחות פשוט יהגה פרסומות מוכרות. אתם צריכים פרסומת אתם הולכים לטלון ומקליטים את הפרסומת כאילו בקול טלפוני, מה שנשארמבחינתכם זהלהכפיל את ההקלטה ולהדביק אותה בדיליי ויש לכם פרסומת "משגעת". אבל נמאס לנו כבר מהרוטינה הקבועה הזאת בסגנון הפרסומות. אני בטוח שאם היתה פה עוד תחנת רדיו אזורית או שהיה מישהו מדבר ברשות השניה על המונופול שיש פה לקול הים האדום הייתם מתחילים להזיז את התחת ולתת לנו רדיו טוב. אגב, "שוקו חם" אחלה שם לתכנית. קחו עוד הצעה לתכנית הבאה שתעלו: "ריח של גרב"...

אילתי יקר !

ראשית, תודה ! סוף סוף ביקורת לשמה: עניינית, ממוקדת וברורה. שנית, יומן החדשות לא "ירד". הודענו שבשבוע של חג החנוכה לא תהיה תכנית אקטואליה, אלא מגזין חג - ובמקום יומן ב- 5, אנחנו משדרים מבזק חדשות עם ורדה ב- 12:30. קצת להרגיש חג.... שלישית, הפרסומות המוקלטות אצלנו באולפן נובעות מהעובדה הפשוטה שהמפרסמים האילתים לא רוצים להשקיע מאות דולרים ולהפיק תשדיר באולפני הקלטות (ואני מבינה אותם.... אחרי הכל, לא לכולם יש תקציב פרסום כמו של תנובה או של בזק...) - אתה חושב שטכנית תוכל לעשות זאת טוב יותר ? למה שלא תגיש קורות חיים, תעבור ראיון - ותבוא לעבוד איתנו ? (רגע, יכול להיות שלא התקבלת לעבודה כאן ולכן אתה כועס כל כך ???) ולבסוף - אין ספק שתחרות היא תמיד משהו ש"מזיז" דברים, אבל אין זה אומר שחסרונה גורם לנו לזלזל במאזינים. צר לי אם אתה חש כך, אבל צוות הרדיו מתכנס כל הזמן לישיבות חשיבה על "איך אפשר לעשות את זה טוב יותר, חזק יותר, משפיע יותר, מהנה יותר וכו´ וכו´..." אני, כמו תמיד, מזמינה אותך להתארח ברדיו, לבוא ולהתרשם מהאופן בו הדברים עובדים - ולקבל עלינו נקודת מבט קצת אחרת... מדבריך עולה כאילו אנחנו חבורת עסקנים חסרי כשרון היושבים על כס המלכות ועושקים את היושבים סביבנו... נו, באמת. אנשים מקבלים כאן משכורת כדי לעשות הכי טוב את מה שהם יודעים - ואם זה לא מספק אותך, בוא ותעשה זאת אחרת ! שוב, תודה על הדברים, את מה שנוגע לי לקחתי לתשומת ליבי.

קונסולה

New member
אנקדוטה נוספת על הפרסומות

המון פעמים אילתי יקר, אנו באים עם רעיונות חדשנים אך המפרסמים מפחדים להיות חלוצים, או פורצי דרך, או שונים... רוב הפעמים המפרסמים מבקשים פרסומת "שיגרתית" בה נגיד: "מבצע ענק!" "חדש!" לא הרבה היו מעיזים עם פרסומת כמו ה"מטה בר"... "שמעתם על הבר הזה במרכז התיירות? עכשיו יש שם גינס מחבית... שוס" וסלח לי, אבל לא הבנתי את העניין עם הריח של הגרב.. ולסיום, נכון! גם אני חושבת שתחנת רדיו נוספת בעיר הייתה עושה לנו רק טוב, היינו בוחרים לאיזה קהל לפנות, מאפיינים את התחנה שלנו ולא פונים לכל האוכלוסיה כולה. לוח התכניות שלנו מאופיין כלוח קהילתי מגוון המכיל תכניות: חדשות, מוזיקה: מזרחית, עברית, אולדיז,להיטים, רגאיי, האוס, שחורה, עולם, מסורת, עזרה לקהילה, שעשועונים, תכניות אירוח, תרבות, בילוי ואני בטוחה ששכחתי עוד כמה תכניות... היה לנו הרבה יותר קל לבחור פלח אוכלוסיה אחד ולהצמד אליו, אבל אנו מנסים לספק את כולם וזו לא עבודה קלה. אממה, לא תהיה בעתיד הקרוב תחנת רדיו נוספת בעיר מהסיבה הפשוטה שאין לה הצדקה כלכלית. אז אני מציעה לך פשוט להעריך את תחנת הרדיו המקומית שלך שעובדת עם כח אדם מקומי ומצליחה להגיע לכאלה תוצאות. ואגב, אף מחלקה כאן לא קורסת אנו רק בעניין של קידמה..

טוב.

טוב. שתהיה לכולנו האזנה נעימה
... ו

למעלה