רוני יופה , בוקר טוב .

רוני יופה , בוקר טוב .

שמעתי אתמול בתוכנית של אמיר איבגי את הפרומו לתוכנית שלך היום . אמרת שצריך לזכור מי הראשון שהוציא בני משפחה . האמת , אני ממש לא זוכרת את המקרה שבו הוציאו בני משפחה של גבי קדוש ואולי גם זה לא היה תקין וצריך לקרות . אבל , כשאתה קורא את המכתב , אתה מגלה מגמה של ירידה מגמה של "סגירת חשבונות " מגמה די מזוויעה של ראש עיר במיוחד של עיר כמו שלנו שלא חסרים לנו בעיות שמקום לנסות ולשפר את המצב הוא גורם לשערוריות שכאלה . ממש מיותר . לא רק אני, ואני לא מכירה כלל וכלל את סימה נמיר , אלא שמעתי על פועלה בתחום הרווחה ושמעתי רק שבחים ומילים מהללות כך שאין לי אינטרס איזה שהוא כשאני כותבת את הדברים האלה . הייתי בעבודה כאשר הקריאו קטעים נבחרים מהמכתב , הזלזול שהציג ראש העיר פשוט זעזע אותי . ועוד להתגאות שהוא זה שיפרסם את המכתב הזה .. עד לאן הגענו .. ? לפי דעתי ושוב פעם דעתי וזכותך לא להתחשב בדעה הזאת ,עליך במקום לדאוג מי הוציא את המשפחה ראשון או שני , עליך לדאוג שהציבור באילת ידע לאיזה מין תקופה אנחנו נכנסים עכשיו , כשאין מי שיעזור בתחום הרווחה , כשאין מי שיתן כתף לאנשים כמו שהיו נותנים עד עכשיו . ומה זאת אומרת סגנית ראש העיר משוללת סמכויות , אז למה הוא לא מפטר אותה או דואג שהדיחה , אם כבר התחיל שיסיים את המשימה שלו .. הרצחת וגם ירשת ???!!! { הכוונה לראש עירנו }

pilovich shahaf

New member
רפי הוכמן שמעתי אותך שוב הבוקר../images/Emo124.gif

בתכניתו של רוני יופה כתגובה לדבריו של חבר מועצה חיים אלעל.. עליך אמר הכתוב " מדוע דרך רשעים צלחה..." ואתה מוסיף ואומר מה חיים אלעל מבין
כן אתה צודק "חיים אלעל ורבים כמוהו" לא מבינים איך הצלחת ועדיין את מצליח, לשטות בתושבי עירך שאתה כיהנת כראש עירם בשנים 1985 ועד 1993 ומאז עברו כבר 9 שנים תמימות של "שיכרון חושים"...
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ.ש.חביב../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo31.gif

אז תגיד לי פ"ש יקר,מה חדש תחת השמש אם אלה נציגנו

ronniey

New member
מכתב

שלום לעלמה/גברת בעילום שם. למרות ש"פרח דרומי" כבר מעיד על הכותבת וזו באמת מחמאה ועכשיו לעצם העיניין: גם אני סבור שהמכתב הינו ילדותי ולא הולם ואגב אמרתי זאת לראש העיר רק היום בצהריים מיד בסיום התוכנית. זכותו של ראש העיר לעשות כמעט כל דבר במועצת העיר , הרי החוק מאפשר לו, ולמנות או להשעות את כל אשר הוא חפץ ויש להניח שגם את ורבים אחרים ביניהם כותב שורות אלו, מצפה מראש עיר שינהג בבגרות ויוציא מכתבים עיניינים ולא פוגעים, ילדותיים וסוגרי חשבונות קטנוניים אבל... ופה בא אבל לא קטן- סימה לא היתה צריכה לערב את אמה במכתבה הראשון, סימה לא היתה צריכה להוציא מכתב כה פוגע ולהקריאו בישיבת מועצת עיר לאוזני ועיני התיקשורת. גם סימה היתה צריכה להתנהג בבגרות ולהודיע לקונית ועיניינית שאינה מסכימה עם צעד כזה או אחר של ראש העיר אבל היא בחרה אחרת והיה ברור שבאיזו שהי צורה או זמן תגיע התגובה. המשפט "כשחוטבים עצים ניתזים שבבים" מתאים הן לראש העיר והן לסגניתו.כמוך וכמו רבים אחרים אני באמת מקווה שמשחקי הכבוד האומללים הללו וסגירות החשבון העלובים האלה ייעלמו מנוף בוחריינו ואם לא, אז זה כניראה מה שמגיע לנו.

pilovich shahaf

New member
ronniey שבת שלום..אמרת הכל ../images/Emo45.gif

..קצר, לעניין, עובדתי ונכון, ולדעתי הסיפא האחרונה בתגובתך ,......" אז זה כניראה מה שמגיע לנו...", מקביל לדבריו של מר גידעון גולבר דובר הנמל, שדיבר בשידור חי בתכניתו של אמיר איבגי "בעצם העניין ביום ה´ האחרון"..." הציבור אשם.." אומרת הכל וכל מה שנישאר לנו לעשות זה או להוציא את האצבע מהתחת ולצעוק...אם יש על מה
או לחכות ליום הבחירות בעוד שנתיים שלוש, ובקלפי הציבור יקבע שוב איזה מנהיגות הוא רוצה....
לחברי מועצת העיר לכם אני מייעץ ומצפה שתתנהגו באחריות כלפי הציבור שבחר אותכם ואם חלקכם חושבים שראש העיר/ראש הרשות לא מתנהג נכון בכלל ובמיקרה המכתב לסגניתו הגב´סימה נמיר בפרט, יש לו- לחברי המועצה את הכלי שניקרא "חוק דיני עיריות" סעיף 22 לחוק בעמוד 49 האומר....:-
העברה מכהונה מחמת התנהגות- א. נוכחה המועצה כי ראש הרשות מתנהג התנהגות שאינה הולמת מעמדו של ראש רשות וסבורההיא שעל כן אין הוא ראוי לכהונתו, רשאית היא , לאחר שנתנה לו הזדמנות להשמיע דברו, להעבירו מכהונתו
ב. ההחלטה להעביר את ראש הרשות מכהונתו תהיה מנומקת ותתקבל בישיבה מיוחדת, "סגורה" של המועצה ברוב של שלושה רבעים ממספר חבריה...ההחלטה טעונה אישור השר
ג. לא קרא ראש הרשות לישיבה מיוחדת כאמור תוך 14 יום מהיום שרוב חברי המועצה דרשו ממנו לעשות כן, רשאים רוב חברי המועצה לקרוא לישיבה כאמור והם יקבעו מי ישב בראש הישיבה
זוהי דעתי לגבי האפשרויות העומדות בפני הציבור כפי שכתבתי זאת לעיל, וזהו הכלי החוקי העומד בפני חברי המועצה כפי שהבאתי זאת כציטוט- ככתבו וכלשונו של החוק-"דיני עיריות"... ועד אז תנו לראש העיר/ראש הרשות לעבוד ואל תפריעו לו, מי שלא רוצה לעזור שלא יפריע, כן אפשר וחובה לבקר, ואם כבר מדברים על ביקורת אני לא שומע בכלל ביקורת על המבקר של העיריה עו"ד הרציג....שלדעתי האישית המבקר הזה אימפוטנט, שקרן....וכמו שאמר:- רוני יופה, אם על זה ניבחרי הציבור שלנו החליטו אז כניראה זה מגיע לנו....
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה