רוני יופה שים לב...

pilovich shahaf

New member
רוני יופה שים לב...../images/Emo124.gif

כניראה לא קראתה בכלל או לא היטב מה אמר ועל מי אמר העיתונאי גידעון לוי...:- {ציטוט} האסטרונאוט העברי-ישראלי הראשון (מאז אליהו הנביא), פסטיבל זה הוא לאומני".{סוף ציטוט} אני שואל אותך רוני יופה: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 1. האם גידעון לוי לא פאנט..?? 2. האם גדעון לוי לא לאומני..?? 3. האם תשובתו לא לאומנית, מה עוד שבגף הציטוט הוא מציין שהפסטיבל סביב אילן הוא לאומי...?? לסיכום: לכן תשובתי היתה בהתאם ובכל הכח, לא שמעתי את דעתך על דבריו בשידור חי, ואל תשכח הוא גם עיתונאי בכיר שגונב את דעתו של עם ישראל מזה זמן רב.@

ronnie yoffe

New member
רוני יפה שם לב

שלום לך פילו, אין לי בעיה עם דיעותיך הלאומניות, אין לי שמץ של טענות על כל מיני "קונספירציות" שאתה מעלה בפורום ןביניינו יישר כח. אבל, יש לי בעיה עם הסגנון של "נבלה סרוחה" אם לצטט את כתיבתך. אפילו לגבי מרזל , פייגלין והפדרמן הזה אני לא השתמשתי בבטויים מסוג אלו והם אלו שלדעתי יכולים לגרום למלחמת אחים ואולי לחורבן בית שלישי ולא העתונאי הזה שלפחות אינו ממליץ לתלות יהודים טובים בככר השוק. יכול להיות שהעתונאי הזה עלה לך על העצבים אבל.........

poza

New member
רוני- מחזקת את דברייך

התלהמות ושימוש בכינויים מאין אלה של פילוביץ וכמה אחרים, אכן תוביל אותנו בשלב כל שהוא למלחמת אחים. וחוץ מזה, פילוביץ, חסוך מאיתנו מילים אלה. מספיק לנו עם דעותיך השנויות במחלוקת. שלכם פוזה

למעלה