רוני, למה לא ענית לי בקשר לקובץ???
ד דליה מכפר עין הוד New member 14/11/01 #2 זה כי לא הספקתי לשמוע אותו לא ממש היה לי זמן לזה. תכף אני אשמע אותו ואם הוא טוב, גם נכניס אותו למעלה ליד הקישורים. בקרוב תוכלו לשמוע שירים בפורום. מההנהלה מוסרים שעובדים על זה ועל הגלריות שבקרוב יראו קצת יותר נורמאליות.
זה כי לא הספקתי לשמוע אותו לא ממש היה לי זמן לזה. תכף אני אשמע אותו ואם הוא טוב, גם נכניס אותו למעלה ליד הקישורים. בקרוב תוכלו לשמוע שירים בפורום. מההנהלה מוסרים שעובדים על זה ועל הגלריות שבקרוב יראו קצת יותר נורמאליות.
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 14/11/01 #6 שלחתי לך אותו לאי מייל את אמורה לפתוח את זה במדיה פלייר או ב WINAMP או כל תוכנה שפותחת קבצי MID
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 14/11/01 #8 נו אל תגזימי אני אסמיק אני אנגן את זה יותר טוב מחר ואז אני אשלח לך שתשימי
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 14/11/01 #9 שלחתי לך פלייבאקים של מנגינות שלו את אלו אני כבר לא ניגנתי אבל יש לי הקלטה איכותית שניגנתי פעם את אחרי הכל את שיר הבעייה היא שזה כמעט 4 מגה!!!
שלחתי לך פלייבאקים של מנגינות שלו את אלו אני כבר לא ניגנתי אבל יש לי הקלטה איכותית שניגנתי פעם את אחרי הכל את שיר הבעייה היא שזה כמעט 4 מגה!!!
א אהבתיה New member 14/11/01 #10 היי ! סורי....היית לי פה שיחה צפופה עם מישהו ...מה קורה?? גם אני רוצה לשמוע את מה שאבי ניגן....אני כבר אעבוד על זה !!!
היי ! סורי....היית לי פה שיחה צפופה עם מישהו ...מה קורה?? גם אני רוצה לשמוע את מה שאבי ניגן....אני כבר אעבוד על זה !!!
ד דליה מכפר עין הוד New member 14/11/01 #13 תסלח לי שהתגובות איטיות המחשב שלי דפקטי. אתה מוזמן לשלוח כל דבר.
ד דליה מכפר עין הוד New member 14/11/01 #16 שלחתי לך את היא לא יודעת מה עובר עלי במידי. את מה ששלחת לי עכשיו יש לי כבר חוץ מ"כמו אז" אבל תודה רבה רבה רבה!
שלחתי לך את היא לא יודעת מה עובר עלי במידי. את מה ששלחת לי עכשיו יש לי כבר חוץ מ"כמו אז" אבל תודה רבה רבה רבה!