רוני סופרסטאר מייצגת אותנו בכבוד...

רוני סופרסטאר מייצגת אותנו בכבוד...

NOT! הנה ראיון שהיא ערכה ב- YNET. והנה מס' שאלות מהראיון הזה: בתור סיפתח הבנתי שאת חזקה בהיסטוריה ונבחנת בחמש יחידות, אז הכנתי לך בוחן קצרצר על ראשון לציון, העיר שבה את מתגוררת. מתי היא נוסדה? "חכה רגע. אבאאאא... 1882". מה החוכמה? אבא שלך עזר לך. מי ייסד אותה? "הברון רוטשילד?". חובבי ציון ותנועת בילו. למה היא נקראת ככה? "אני יודעת שיש איזה שהוא פסוק מהתנ"ך". נכון. "ראשון וציון הנה הם". את יודעת איזה שיר מפורסם יצא מראשון והכי פופולרי? "לא יודעת, תן לי רמז". שרים אותו במגרשי כדורגל. "הוו, חולה על כדורגל?" אני אתן לך עוד רמז, לימור לבנת אוהבת לשיר אותו. "אה...'התקווה'". ואיפה היא הייתה בשיעורי מולדת בכיתה ד'?!?

cobainos

New member
לצערינו היא אכן מייצגת

את רוב הנוער בעיר... הבורות והטמטום שולטים

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה כתבהההה

והיא לא שטחית בכלל
ממש לא..

NoWords

New member
אוי ויי!

אני קטנה ממנה ויכולה לענות על זה! אני דווקא חשבתי שהיא לא טיפשה כמו שעושים ממנה

cobainos

New member
זאת יותר בורות מאשר טיפשות

אחוז גדול מהנוער לא ידע לענות על השטויות האלה..זה קצת כשל של מערכת החינוך.

חןשסק

New member
חח אני לא מופתעת במיוחד ../images/Emo3.gif

הכי מצחיק שהיא שאלה את אבא שלה ... חח

נראה לי שהגזמתם קצת...

היא ממש לא שטחית ולא פוסטמה
הממוצע שלה מדבר בפני עצמו
חוץ מזה שאני לא חושבת אפחד ממכם יגיע לסיוים הלימודים שלו וידע את כל השאלות האלה על העיר שלו.. למה נראה לכם שהיא משננת את זה כל לילה? ואם יש מישהו שמיצג את העיר שלכם הכי בכבוד זה רק בזכות רוני... ראשון על המפה! היא דואגת להזכיר תמיד מאיפה היא באה
תגידו מה שתגידו! **ואני לא בקטע של לריב עם אפחד סתם ראיתי אז הייתי חייבת להגיב אז לא לפתח סתם מריבות מיותרות!זאת דעתי!

Ne§t£A Gi®L

New member
נועם-התאכזבתי../images/Emo108.gif

דווקא הייתי מצפה שאתה תבין שלא ככה מראיינים בנאדם. תעשה טובה. אף אחד מהפורום הזה לא היה אומר שהתקוה יצאה מראשון. שיר מפורסם? שיצא מראשון?! ניסוח עלוב. וזה לא שאני לטובתה... אבל להוציא אותה מפגרת כשהיא לא, זה באמת לא חוכמה.

לירי יקירתי,

את, יותר מכולם, יודעת טוב מאוד שאני אישית מחבב את רוני בצורה היסטרית. ואני לא מפסיק לפרגן לה בכל אשר היא עושה, בין אם מדובר בהוצאת הסינגלים, הדיסק, והסינגל החדש. אבל מה לעשות... פה היא פיקששה... לא לדעת מתי ראשון-לציון נוסדה? לא לדעת שועד חלוצי יסוד המעלה הקים את העיר? אני לא יודע... בנוגע ל"התקווה", אפשר להתווכח בנוגע לניסוח השאלה של הכתב, אבל התשובה של רוני לא הייתה יותר מדי חכמה ("הווווו, חולה על כדורגל"!? WTF?!)

Ne§t£A Gi®L

New member
אמרתי לך כבר את דעתי../images/Emo108.gif

זה לא הגיוני לי. אין דבר כזה פקששה...זה סילוף.

Ne§t£A Gi®L

New member
מה שעוד יותר מכפיר,../images/Emo108.gif

זה שהכתבה עצמה כתובה בלשון עלובה. "מה רצית להיות שהיית קטנה?"-לעזאזל? ועוד כהנה וכהנה...זה פשוט המשפט שאני קוראת כרגע. גאד. זה לא אמיתי בטוח.

למעלה