לצערינו הוא לא כזה מאוס, גם לפי סקרי ערוצי 12-13 40% מהבוחרים לכנסת סוגדים לו. הוא מאוס על חצי מהעם ואהוד על החצי השני, תכונה לא טובה לעם אך משרתת את המנהיג שהחצי שלו מעדיף שלא תהיה מדינה משיהיה ראש ממשלה אחר.נתניהו מנסה להיפטר ממנו. אני סומך על בר, שהצהיר כי השב"כ "לא ייפול כמו המשטרה" ויעשה הכל כדי לעמוד מאחורי מילתו. אולי כדאי כהתחלה, להסיר אבטחה מהרודן המאוס?
מראה עד כמה הביביסטים "נבונים". אולי דרך הכיס הם יבינו.לצערינו הוא לא כזה מאוס, גם לפי סקרי ערוצי 12-13 40% מהבוחרים לכנסת סוגדים לו. הוא מאוס על חצי מהעם ואהוד על החצי השני, תכונה לא טובה לעם אך משרתת את המנהיג שהחצי שלו מעדיף שלא תהיה מדינה משיהיה ראש ממשלה אחר.
אולי נסתפק בכך שראש השב"כ יבצע את מה שבאמת תפקידו ולא יחפש לעצמו תפקידים נוספים? כאילו, עם כל הכבוד לאיש, זה לא שהוא יצא בשנתיים האחרונות מגדולי מבצעי התפקיד שהוא מחזיק בו.נתניהו מנסה להיפטר ממנו. אני סומך על בר, שהצהיר כי השב"כ "לא ייפול כמו המשטרה" ויעשה הכל כדי לעמוד מאחורי מילתו. אולי כדאי כהתחלה, להסיר אבטחה מהרודן המאוס?
למה אתה הולך ישר על הראש. תתחיל בקטן, תסיר את האבטחה מההוא שבמיאמי. למשפחה יש מספיק כסף, לאבטח אותו בחופשתו הבלתי נגמרת בחו"ל.נתניהו מנסה להיפטר ממנו. אני סומך על בר, שהצהיר כי השב"כ "לא ייפול כמו המשטרה" ויעשה הכל כדי לעמוד מאחורי מילתו. אולי כדאי כהתחלה, להסיר אבטחה מהרודן המאוס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.