רונן בר

דורי 1981

Well-known member
נתניהו מנסה להיפטר ממנו. אני סומך על בר, שהצהיר כי השב"כ "לא ייפול כמו המשטרה" ויעשה הכל כדי לעמוד מאחורי מילתו. אולי כדאי כהתחלה, להסיר אבטחה מהרודן המאוס?

evglev1

Well-known member
מנהל
נתניהו מנסה להיפטר ממנו. אני סומך על בר, שהצהיר כי השב"כ "לא ייפול כמו המשטרה" ויעשה הכל כדי לעמוד מאחורי מילתו. אולי כדאי כהתחלה, להסיר אבטחה מהרודן המאוס?
לצערינו הוא לא כזה מאוס, גם לפי סקרי ערוצי 12-13 40% מהבוחרים לכנסת סוגדים לו. הוא מאוס על חצי מהעם ואהוד על החצי השני, תכונה לא טובה לעם אך משרתת את המנהיג שהחצי שלו מעדיף שלא תהיה מדינה משיהיה ראש ממשלה אחר.

דורי 1981

Well-known member
לצערינו הוא לא כזה מאוס, גם לפי סקרי ערוצי 12-13 40% מהבוחרים לכנסת סוגדים לו. הוא מאוס על חצי מהעם ואהוד על החצי השני, תכונה לא טובה לעם אך משרתת את המנהיג שהחצי שלו מעדיף שלא תהיה מדינה משיהיה ראש ממשלה אחר.
מראה עד כמה הביביסטים "נבונים". אולי דרך הכיס הם יבינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי נסתפק בכך שראש השב"כ יבצע את מה שבאמת תפקידו ולא יחפש לעצמו תפקידים נוספים? כאילו, עם כל הכבוד לאיש, זה לא שהוא יצא בשנתיים האחרונות מגדולי מבצעי התפקיד שהוא מחזיק בו.

דגלמנגל

Well-known member
למה אתה הולך ישר על הראש. תתחיל בקטן, תסיר את האבטחה מההוא שבמיאמי. למשפחה יש מספיק כסף, לאבטח אותו בחופשתו הבלתי נגמרת בחו"ל.

רוב הזמן נח

Well-known member
אז אתה בעד להשמיד כאן את הדמוקרטיה. רק בדקטטורה ראש של ארגון חמוש עושה מה שהוא רוצה. בדמוקרטיה הממשלה היא זאת שממנה אותו והיא גם זאת שיכולה לפטר אותו.

הפרבולה1

Well-known member
רונן בר היה שבוי חזק חזק בקונספציה ולכן צריך ללכת ( חוץ מזה שהוא שמאלני ) , גם ביבי היה שבוי בקונספציה ואולי גם צריך ללכת אבל את זה יחליט העם בבחירות .

מתוך ויקיפדיה:

עמדת השב"כ בראשות בר הייתה שהחמאס מורתע, אינו רוצה מלחמה ומבקש למשול ולקבל הטבות כלכליות.[17][18][19] באפריל 2022 הסכים השב"כ בלחץ הדרג המדיני בראשות ראש הממשלה נפתלי בנט ושר הביטחון בני גנץ, להכנסת אלפי פועלים מרצועת עזה.[20] ההסכמה התבססה על שינוי בגישה של ישראל לעזה, ששמה דגש על עידוד הכלכלה בעזה, וגובשה בידי פיקוד הדרום, שב"כ ומתאם הפעולות בשטחים.[21] עם זאת, בר הסכים עם עמדת קודמו, נדב ארגמן, שהציע לחסל את יחיא סינוואר גם במחיר סבב נוסף בלחימה עם החמאס.[22]

במבצע מגן וחץ, לאחר השלב הראשון של המבצע, תמך בר בסיום מהיר של המבצע והמליץ להימנע מלתקוף בעזה פרט לסיכול ירי רקטות.[24] נציג השב"כ בדיונים אמר: "חמאס דוחק בג'יהאד להפסיק את הלחימה כי הוא לא רוצה להיכנס למערכה".[25]

בספטמבר 2023 אמר נציג השב"כ בדיוני הקבינט ש"סינוואר רוצה להרגיע. הוא רוצה לאכוף את ההפגנות על הגדר, ללא הצלחה."
[25]

למעלה