רונן דאהן,שוערה החדש של...

רונן דאהן,שוערה החדש של...

הפועל באר שבע.לפי מה שרשום בעיתונים. היום יום שבת,וכמו כל שבוע אני מחכה למשחקי הליגה (למרות שהיא לא בשיאה,בכל זאת,כדורגל רואים מאהבה או לא רואים בכלל!!). חלון העברות,פשוט לא יאמן..... כמה בלאגן,כמה פקסים..פשוט טירוף. אנחנו החתמנו את ניר ברד (הבן של..) ורונן דאהן (שוערה בתחילת העונה של מכבי ב"ש). כל הליגה התחזקה ואנחנו נשארנו אם הסגל הישן פלוס שני אלמונים. אז אני מתחיל לחשוב ש...ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות: עדיפה ירידה לצורך עליה,כי בקצב הזה,שז'ינו לא מסתכל לכיוון מכירת הקבוצה,שהאוהדים הם פשוט לא אחד גדול,ושהליגה ברמה שקבוצה כמו ב"ש צריכה לתת דווקא פוש ולהפתיע..,בקצב הזה בעונה הבאה,אם נשאר,נהפוך לבית שאן 2. המצב כואב לי שלא תאמינו,אבל אני תמיד אומר: הראש אומר לא,הלב אומר כן!!

שאלת סקר מס'4:

מה הכי מצער אתכם,שקרה בהפועל ב"ש בעונה האחרונה..ויש לענות על פתרון אחד,או להוסיף אחד מעצמכם,אין לענות על יותר מאחד! 1) אלי ז'ינו 2) אלי גוטמן 3) אוהדי "האולטראס" ושער 2 4) השחקנים (אם כן,איזה?). 5) אסי רחמים. 6) התייחסות העירייה לקבוצה. 7) אי שיתוף שחקני נוער. 8) אופיר חיים,על שלא נחת בבירת הנגב. זיכרו!! יש לכתוב פתרון אחד בלבד,ואם תרצו,תוכלו לנמק מדוע בחרתם בה.

מוצארט

New member
אפשר לבחור בכולם??

כי... אלי ז'ינו - לא צריך להרחיב במילים. עם הכבוד וההערכה אליו שהוא העלה את הקבוצה ליגה, הוא פשוט אינו מבין בכדורגל, ורואה רק מספרים, לא אנשים. אלי גוטמן - גם כאן לא צריך להרחיב במילים. שיחק אנטי-כדורגל, וגרם לבריחת האוהדים. מועדון האוהדים ושער 2 - אף-אחד לא מסוגל לסחק אפילו דוקים כשמקללים אותו, את משפחתו, ואת הנשמה שלו. מועדון האוהדים עם החרם שלא השיג בעצם כלום. הכל נשאר אותו הדבר. השחקנים - לא מלחמה, לא נשמה, לא נעליים. חוץ מסתיו שרואים עליו שזה באמת מפריע לו, אבל הוא פצוע... אסי רחמים - הלך לבלי שוב, ממשפחתו האדומה, האוהבת, והכואבת. כנ"ל לגבי אופיר חיים. התייחסות העירייה - אין התייחסות, אז אני בוחר שלא להתייחס. אי-שיתוף שחקני נוער - זוהר חוגג הלך, בעיתוני הסופ"ש היה רשום שגם ינון רוצה ללכת. שאני אמשיך? נימוקים די משכנעים לעניות דעתי.

RED OR DEAD BS

New member
לבחור בכולם זה כמו לבחור בז'ינו

הרי הוא הסיבה העיקרית אם לא היחידה למיעוט אוהדים, שיחרור אסי ואופיר, הבאת מאמן שלא דוגל בשיתוף שחקני בית (שכרגע קשה לי להאשים את אלי כהן, הבנאדם מנסה להוציא מים מהסלע), לא הבנתי העירייה לא מתייחסת, מה רציתם שתעשה? שתמלא ת'תפקיד של ז'ינו, היא הביאה לו כסף כמו בכל תחילת שנה ואלוהים יודע מה הוא עשה איתו, אז איך שלא נסתכל על זה ז'ינו תמיד אשם!

zuli4

New member
קשה לי לבחור אחד..אז שתיים..

אסי רחמים-כי כרגע אנחנו בבעיה של שוערים. ובאופיר חיים- כי חסר לנו מנהיג בקבוצה, וגם כי צריך איזה חלוץ מטרה כמוהו.

למעלה