רונן - חושך מצריים זה מה שאני רואה כרגע מתחנת השידור שלך
ר רונן סליפקין New member 18/9/02 #2 אהלן אסף, אתה מתחבר במודם או קו .. מהיר, אם במודם אז זה יקח יותר זמן כי כרגע אני מנסה לשדר לקליינטים עם פס רחב, אם יש לך קו מהיר זה גם ייקח טיפה זמן עד שיתחיל לקלוט. רונן
אהלן אסף, אתה מתחבר במודם או קו .. מהיר, אם במודם אז זה יקח יותר זמן כי כרגע אני מנסה לשדר לקליינטים עם פס רחב, אם יש לך קו מהיר זה גם ייקח טיפה זמן עד שיתחיל לקלוט. רונן
יניב ריז New member 18/9/02 #3 רונן ברוך הבא!!! אצלי גם לא רואים כלום..ואני מחובר דרך הכבלים במהירות 750...
ר רונן סליפקין New member 18/9/02 #4 אהלן יניב, ומזל טוב על הפורום אם תוכל להשאיר את ה windows media player קצת להתקשקש עם עצמו אני מניח שאחרי שהוא יקבל מספיק נתונים הוא יתחיל לקלוט. תודיע לע אם זה יצליח ? תודה רונן
אהלן יניב, ומזל טוב על הפורום אם תוכל להשאיר את ה windows media player קצת להתקשקש עם עצמו אני מניח שאחרי שהוא יקבל מספיק נתונים הוא יתחיל לקלוט. תודיע לע אם זה יצליח ? תודה רונן
א אסף עטר New member 18/9/02 #6 היי רונן יש לי בעבודה פס רחב דרך האינטרנט זה לא עבד בכלל ודרך המדייה פלייר זה עשה רושם של תקין אחרי שטען וגם רשם פועל אבל הכל היה חשוך
היי רונן יש לי בעבודה פס רחב דרך האינטרנט זה לא עבד בכלל ודרך המדייה פלייר זה עשה רושם של תקין אחרי שטען וגם רשם פועל אבל הכל היה חשוך
ר רונן סליפקין New member 18/9/02 #9 אני כבר אטפל בקו שלך ../images/Emo122.gif שלא יעשה לך צרות... נתת לזה קצת זמן ?, השארת את המדיה פלייר פתוח לאיזה כמה דקות טובות ? בכל מקרה עדיין הכל בניסוי כך שיש כמה דברים שאני צריך לשפר פה קודם. עוד מעט אני אוריד את גודל התמונה והמהירות וננסה שוב אם יהיה לך זמן רונן
אני כבר אטפל בקו שלך ../images/Emo122.gif שלא יעשה לך צרות... נתת לזה קצת זמן ?, השארת את המדיה פלייר פתוח לאיזה כמה דקות טובות ? בכל מקרה עדיין הכל בניסוי כך שיש כמה דברים שאני צריך לשפר פה קודם. עוד מעט אני אוריד את גודל התמונה והמהירות וננסה שוב אם יהיה לך זמן רונן