רונן, לאן נעלמה ההגינות?

gilmi1

New member
רונן, לאן נעלמה ההגינות?

קראתי את הראיון איתך בעיתון המקומי. ושאלתי הבסיסית, אתה באמת מאמין ובאמת מתכוון למה שנכתב שם? איזו מין כוחניות זאת?נכון אתה גר בהתנחלות ואתה מורגל בכיבוש וקביעת עובדות בשטח זה משהו טבעי. אבל בין יהודים ליהודים? "לא מדברים תחת אש..." במלחמה כמו במלחמה צריך משפטים מרשימים... אחי, תשאיר את המשפטים המדהימים האלו במקום אחר. אף שכן שלך לא יבנה את שביל הגישה לביתו בחצר שלך, כי זה קצר יותר או נח יותר.אז גם אתה אל תעשה את זה.(ועוד תצדיק זאת) בכדי למצוא פתרונות בחיים צריך להודות שיש בעיות. אז יש בעיה!! לפיד תוכננה כישוב קטן לא כאוטוסטרדה. אפשר לבחור להתעלם מזה ואפשר לנסות ולמצוא פתרון.האחריות על הפתרון היא של "כפר אורנים" ורק שלכם. נכון שתושבי לפיד הם הסובלים אך הם אינם הגורם. יש לנו (תושבי לפיד) ולכם (תושבי כפר אורנים) יער אחד משותף. זה באמת נשמע לך רעיון טוב לחצות\להוריד אותו? יערות כאלו לא היו חלק משיקולך לעבור לאזור זה? בחרת לגור בהתנחלות והפחד לנסוע בדרכים אליה הוא ברור ומובן אבל זה מחיר המתנחל. מעניין ומסקרן אותי אם ניסית פעם להחליף תפקידים עם תושבי רחוב הזית וגם אז האמנת בצידקתך. וכמו שנאמר "כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק..." ואתה אפילו לא מדבר על שלום...

ronpel

New member
תלמד לקרוא את הכל.

לא רק מה שנוח לך. אמרתי בברור שהבעיה ברורה - אבל לא כפר האורנים יצרו אותה ולכן צריכים שני הישובים לעבוד ביחד למציאת פתרון שטוב לשני הישובים. כביש הגישה לכפר האורנים תמיד היה מכביש 446 בצומת שנקראה צומת מנורה ולא להפך. תחת האש הכוונה להצבת מכשולים במעבר (בטונדות) על מנת להגדיל את סיכון החיים שיש במקום ואי הסדרת המעבר בהתאם להסכם חתום. זה יותר גרוע מאש -זה משחק בחיי אדם. רוצים פתרון - תתחילו בקיום הסכמים והבטחות ותפסיקו עם השקרים. אני מדבר על שלום כבר שנתיים בכל תחום שאתה יכול לדמיין- תרבות , ארועים , חינוך הסעות - מדרכות להולכי רגל (או שגם הם מסכנים אותכם?) התשובה של ההנהגה שלך תמיד זהה - חומות גבוהות שכנים טובים. אז תשארו עם החומות ועם הכביש לנצח. שלך רונן

שי שורק

New member
הנהגת לפיד

לי ולהרבה חברים בכפר האורנים יש חברים טובים !!!!! בלפיד וגם לילדינו, דבר לא ישנה זאת גם לא דברי הנהגת לפיד(ליצור קרע ביין שני הישובים), הדבר היחיד שהם מצטינים בזה, תלמדו מהתושב הפשוט, דרכי נעם ושלום תמיד מנצחים. שבת שלום.

חיזוק לרונן שהציג באומץ את עמדתינו

לגבי סגירת הכביש הרי ברור לחלוטין שלפיד יעשו טעות אם יסגרו. מי רוצה לנסוע למכבים או רעות או ירושליים דרך הפקק בצומת שילת אם תהיה אפשרות אחרת לעקוף אותו בכביש אחר.

תנסה קודם לחלץ תגובה מיו"ר הועד שלך

לפני שאתה פונה ליו"ר שלנו. כשתבין את העובדות במלואן תוכל לטעון להגינות או חוסר הגינות.

sagievri

New member
gilmi1 היקר או איך שקוראים לך

אם קראת את דברי יו"ר הועד היקר שלכם, אז אתה בטח יודע מהזה "משפטים מרשימים". אם דבריו לא היו נשמעים כמו דברי הסתה ואיומים מזעזעים, הייתי מתפוצצת מצחוק. שיגעון גדלות בדרך לכסא הפוליטי משבש לכולנו פה את החיים, אז תתחיל להפנים מי באמת פה פוגע בתושבי לפיד. רונן/מושי, האם אי אפשר להגיש תלונה במשטרה נגד היו"ר בשל הדברים שלו? הם מהווים איום מפורש על אפשרות הכניסה לישוב, ועל בטחון התושבים.

למעלה