רונצ´וק, בקשר לשרשור עם הבגד ים

gal33

New member
רונצ´וק, בקשר לשרשור עם הבגד ים

גם בשיא תפארתי ופריחתי
נראתי יותר כמו החוטיני מאשר האשה
הלוואי, אני מהדורה מוקטנת של האשה באדום
, ואל תדאג, לקחתי בהומור - אחת הדרכים הכי בריאות להתמודד עם החיים. קושקוש, השנה הייתי מלא בים. אני מאוד מאוד אוהבת את הים, זו אחת המתנות הכי גדולות של היקום לאנשים. תגיד לי מאיפה אתה מביא את התמונות האלו? נדמה לי שפעם ד"ר סובחי הסביר שזו מחלה של צבירה מוגזמת של נוזלים. אני, המכנסיים הקצרות, והחולצה נכנסות לים. בגד ים בשלב הזה עלי, לא אסתטי בעיני, ולכן אני מעדיפה להיכנס כמו דוסה. חוץ מזה, כנראה כל שנות המגורים בירושלים גם השפיעו עלי
יש לי חברה
קטנה, היא קוראת לי ה-
הגדולה, ואני קוראת לה ה-
הקטנה, שהולכת עם בגד ים לים ושמה ענן של בוז (סיגריה) על כולם, ואני כל הזמן אומרת לה, שהלוואי והייתי מסוגלת. ויותר מזה, עכשיו, כל ביקור חודשי שלי בסופר פארם אני קונה אולטראסול (אני מהלבניות שנשרפות והופכות עגבניות) בחצי מחיר, לקראת שנה הבאה. בשנה הבאה אני בכלל מתכננת לטחון את הים, ובכל זאת דרלינג, המשיח יבוא לפני שאני אצעד בחוטיני על חוף הים, נתפשר על בגד ים מלא, ומכנסים קצרצרות, נראה לי שעדיין שווה לחכות, בייחוד אחרי שראיתי את שלגוש, והיא הולכת להיות פצצה שחבל על הזמן, הורסת, הולך?

שלגיה**

New member
לא להגזים גל...

אני לא הולכת להיות פצצה וגם לא מעטפת אנתרקס..
. אני אשמח שניפגש בים ...אבל בחורף...בלי בגדי ים (עם סוודרים)... שווה ,שווה לחכות,כמו שכתבת ! שווה לחכות לחורף של 2003...אמרו שיהיה גשום מאד אז שווה לחכות לא?

למעלה