רונרונרונה D:

troyan2

New member
רונרונרונה D:

נאמ, אני במגמת קולנוע בבית ספר שלי. לקחו אותנו היום לסיור באולפנים בנווה אילן, וצילמו שם קליפ לרוקדים עם כוכבים, אם אינני טועה. שיר של גידי גוב, 'שוב מתאהב'. בכל מקרה, עזבו את השאר רונה קינן הייתה הגיטריסטית......................... אהההההההההה *_________* אני כולי הייתי בשוק מהרגע שהוא אמר "חכו אני מחכה לרונה, היא הנגנית שלי" התחלתי להסתובב במקום בשאלה "איזה רונההההההה?????" ואז היא באה, ועברתי לצד השני [של האולפן, אני מזמן כבר בצד השני ;) ] קיצר השגתי שתי תמונות איתה שאני אעלה יותר מאוחר וביקשתי ממנה גם להגיד לבתזוג שלי מזל טוב אבל היא לא הספיקה וזה כ"כ ביאס אותי....... בכל מקרה, הייתי חייבת לספר. הקליפ ישודר מחר במהלך הגמר של רוקדים עם כוכבים. אה ו...רונה פאקינג מדהימה. *~*

גוזלה

New member
../images/Emo45.gif

רונה וגידי זה נהדר! בהופעות שלו, הוא מבצע עם רונה וכמה וכמה שירים, וזה תמיד כל כך כל כך כיף! ולמען האמת, הוא גם נותן לה קרדיט ומאפשר לה לשיר קצת לבד :] איזה כיף לך! :]

הדר 0

New member
נו איך יצא??

מישהו ראה את התכנית היום? ואיזה כיף זה לראות את רונה ככה באמצע היום. זה כמו שוט של ליקר שוקולד או משהו ואת שמחה אח"כ כל היום. (כל השבוע אם להיות אמיתית...)

troyan2

New member
כ"כ !!!

חחחחחחחחחחחח היא גם חייכה אליי וזה היה כזה אדירררר רק בגלל המורה הדפוק שלנו, עשה לי פדיחות >: יצא ממש ממש ממש טוב, ראו אותה המון!!!!!!!!! הייתי פשוט דבוקה למסך. *~* וליידה. באמצע הקליפ. פשוט לעמוד ולרייר עלייה. דיי, ששששש. בוקר עכשיו. D:

לא ראינו אף פרק של התוכנית

אבל אתמול היה הגמר וגידי וזה אז שאלתי את האישה אם היא רוצה לראות. היא אמרה שהיא מוכנה לעשות איתי עסק: שאם אני אדע את שמותיהם של שניים מתוך הכוכבים שהגיעו לגמר אז היא תסכים לראות. לא ידעתי אפילו לא אחד, וגם אחרי שהיא אמרה לי את השמות שלהם עדיין לא ידעתי במי מדובר
. יצאנו לבית קפה במקום.

אני ראיתי את ההופעה של גידי (אמא קראה לי)

ו(זהירות, משפט פקאצי לפניכן) רונה היתה פשוט מהממת! היה לה איפור נורא יפה ואני אוהבת שהיא עושה קוקו נמוך לזכר הימים ההם... זה כאילו היא שוב בת 25.

גוזלה

New member
נכון!! גמני ראיתי...

ושיואווו!!! כמה שהם גרועים!! המעבר מה"קליפ המושקע" של "אני שוב מתאהב", היה כל כך כל כך גרוע.!! ורונה מדהימה.

למעלה