רוסטביף - איך ?
ערב טוב, אף פעם לא הכנתי רוסטביף , זה תמיד נראה לי מפחיד (למרות שלפי כולם זה הכי פשוט) אבל עדיין , תמיד יש את הפחד האם זה יצא כמו שאני אוכל בכל המקומות - מה הזמן המתאים לצלייה ועוד מלא חששות. יש הרבה מתכונים ברשת. אבל אשמח לקבל מתכון ממישהו שעשה ויש לו את הניסיון משלב נתח הבשר דרך התיבול ועד לזמן הצלייה האופטימלי. תודה. DCS
ערב טוב, אף פעם לא הכנתי רוסטביף , זה תמיד נראה לי מפחיד (למרות שלפי כולם זה הכי פשוט) אבל עדיין , תמיד יש את הפחד האם זה יצא כמו שאני אוכל בכל המקומות - מה הזמן המתאים לצלייה ועוד מלא חששות. יש הרבה מתכונים ברשת. אבל אשמח לקבל מתכון ממישהו שעשה ויש לו את הניסיון משלב נתח הבשר דרך התיבול ועד לזמן הצלייה האופטימלי. תודה. DCS