רוסטביף בתפוזים / השף הלבן

  • פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
רוסטביף בתפוזים / השף הלבן

לא ניסיתי, קיבלתי במייל, אבל נראה משו-משו רוסטביף בתפוזים מתכון ל 6 סועדים 1/2 1 ק"ג סינטה "אדום אדום" 4 תפוזים טריים 3 כפות ריבת תפוזים 2 בצלים פרוסים גס 4 ענפי רוזמרין טרי כפית צילי גרוס רדיד אלומיניום חוט שמשון מלח גס אופן ההכנה 1. חותכים את החוט לחתיכות באורך 40 סמ ומסדרים על קרש החיתוך במקביל במרחק שני סמ בין חוט לחוט. מייבשים את הבשר במגבת מטבח נקייה. 2. פורסים את התפוזים. את המיץ שנוצר מהפריסה ומהקצוות יוצקים על הבשר. מורחים את הבשר בריבה, בוזקים צילי ומניחים את הבשר על החוטים. 3.מצמידים לבשר את פרוסות התפוזים והרוזמרין, קושרים את קצוות החוטים - אם התפוזים זזים פשוט משחילים מתחת לחוט הקשירה ואחר כך מהדקים. מניחים בתבנית את הבצל ועליו הבשר. 4. אופים 15 דקות בתנור מחומם מראש ל C°220, מנמיכים את חום התנור ל- C°160 ואופים 30 דקות נוספות. מסירים את החוט, עוטפים בנייר אלומיניום ושומרים כך עד לארוחה, לפחות 10 דקות. בעת ההגשה זורים מעט מלח גס ומגישים. למתכונים נוספים , ניתן לבקר באתר השף הלבן: www.chef-lavan.co.il בתאבון!
 
למעלה