המלצות להכנה
הכנת הנתח: נסה להפריד ולשמור בחתיכה אחת את שכבת השומן שמכסה את הבשר. אחרי זה תוכל להסיר את שכבת הגידים שמכסה אותו. הסרת הגידים תמנע מהנתח להתכווץ ולשנות צורה במהלך הצלייה. אטימת הנתח: במחבת ולא בתנור. למרות שיש תנורים עם טמפרטורות מאוד גבוהות, התוצאות לא ישתוו לאטימה במחבת חם עם מעט שמן. צלייה: אחרי האטימה תוכל לבשם את הנתח לפי טעמך (עשבי תיבול, חרדל או דברים אחרים) או להשאיר אותו כמות שהוא. החזר את שכבת השומן שהסרת, וקשור את הנתח עם השומן יחד. צלה למידת הצלייה הרצויה. מנוחה: אחרי הצלייה שחרר את הבשר מקישוריו וממה שנשאר משכבת השומן בחלקו העליון ותן לו לנוח לפני ההגשה. המנוחה עושה את ההבדל בין בשר שנראה עשוי בחוץ וחי בפנים, לבשר שנראה עשוי בחוץ וורדרד עסיסי ויפה בפנים. בהצלחה.