רוסטביף - מה עדיף, אנטריקוט או סינטה?

רוסטביף - מה עדיף, אנטריקוט או סינטה?

מעבר לסוגיית השומן, יש הבדל נוסף? מה אתם מעדיפים? ומעבר למתכון הבסיסי, יש טיפים נוספים?
 
סינטה מקובל יותר

היות ורוסט ביף אוכלים חצי חי גם ככהו הבשר רך כך או כך, ובכלל לא כיף לאכול שומן שאינו חצי חי.
 
קניתי את הבשר ביום שישי

ועדיין נשארה לי חתיכה מכובדת ששוכבת במקרר אין לי נסיון בזה, האם זה זמן שימור/יישון ראוי, ואפשר להשתמש בה להכנת רוסטביף נוסף, או לזרוק אותה?
 
תודה! אעשה זאת בפעם הבאה.

בצירוף מקרים מבאס המקרר התקלקל, וזרקתי את הנתח ביחד עם כל התכולה
 
למעלה