כך אני מכינה
תנור על מקסימום (אצלי 300 מעלות) .
מצפה את הנתח הקפוא בתערובת של תבלינים - פלפל חרדל ודבש , ציפוי קמצני.
מכניסה לתנור בחלקו התחתון ל- 30 -20 דקות ,תלוי בגודל הנתח.
בזמן הזה מכינה עוד תבלינים - מלח פלפל דבש שום כתוש, יצירתיות בתיבול מתקבלת בברכה .
אחרי 20 דקות מורידה טמפ' ל- 180 מעלות ומברישה את הנתח בנדיבות .
בתחתית התנור כלי עם מים ומחזירה את הנתח בחלקו האמצעי של התנור לשעה בערך, תלוי בגודלו ובמצב הרוח שלי, לפעמים אני מעדיפה מדמם ולפעמים לא.
בודקת עם שיפוד מתכת שנועצת בנתח , מד חום גם יועיל (לא לי...)
להקפיד שיהיו מים בכלי לאורך כל הזמן מלבד בהתחלה.
אפשר להתחיל בצריבה במחבת ואז שלב 2 בתנור.
מומלץ נתח מיושן מקצבייה טובה ואמינה.
אנחנו אוכלי קר בכריך או סלט.
בהצלחה