רוסטביף

baronm10

New member
רוסטביף

2 ק"ג שייטל צלוי בתנור שמן זית ,מלח ,פלפל שחור , חרדל דיז'ון ועלי טימין קצוצים 15 דקות ראשונות ב 250 מעלות 45 דקות ב 175 מעלות להוציא לעטוף בניר אלומיניום ל 20-30 דקות הוגש עם תפוחי אדמה צלויים בקליפתם מלח ,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה , עלי טימין 200 מעלות בתנור עד התתרככות והשחמה
 

אחשל

New member
נראה מעולה../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני רואה רוסט משייטל
. אני מכין בד"כ מסינטה, אחרי צריבה במחבת, או מאנטריקוט, בצלייה איטית על גריל פחמים. מפתה לנסות את הנתח הזה בהזדמנות קרובה
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif זה באמת נראה מעולה

גם אני לא חשבתי שאפשרי להכין רוסט ביף מהשייטל אהבתי
 
למעלה