רוסטביף
רוסטביף. החומרים - נתח אנטריקוט או סינטה מיושן שיני שום שלמות מלח גס פלפל שחור גרוס חרדל גרגירים שמן זית רוזמרין טרי להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה. לעשות חריצים בבשר ולהכניס את שיני השום לתוכם. לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית. לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס. להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות ל - 20 דקות. להוריד את חום התנור ל - 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג. להוציא את הנתח ולתת לבשר לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך הובא ע"י: יהודה
רוסטביף. החומרים - נתח אנטריקוט או סינטה מיושן שיני שום שלמות מלח גס פלפל שחור גרוס חרדל גרגירים שמן זית רוזמרין טרי להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה. לעשות חריצים בבשר ולהכניס את שיני השום לתוכם. לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית. לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס. להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות ל - 20 דקות. להוריד את חום התנור ל - 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג. להוציא את הנתח ולתת לבשר לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך הובא ע"י: יהודה